Savjeti i propisi

Propisi
Savjeti
Tradicionalni 28. nekretninski forum u organizaciji strukovnog udruženja Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu je okupio više od 400 predstavnika agencija za posredovanje nekretninama. ... vidi više

Na otoku Sveti Nikola kod Poreča 5. i 6. svibnja, održan je 27. Forum poslovanja nekretninama. ... vidi više

U hotelu Esplanade Zagreb u organizaciji tvrtke Filipović, 26. i 27. travnja održana je Trinaesta međunarodna konferencija o razvoju nekretnina na kojoj su sudjelovali stručni predavači iz Hrvatske i inozemstva. ... vidi više

Na najvećem i najprestižnijem sajmu investicija MIPIM koji se održava od 14. do 17. ožujka u Cannesu u Francuskoj nalazio se i štand Hrvatske gospodarske komore. Na štandu su predstavljeni domaći projekti šest hrvatskih agencija za nekretnine: Bodulo nekretnine, Broker grupa, Kastel Zagreb, Opereta nekretnine, Smart-Invest Immobilien i Spiller Farmer.
vidi više

Hoće li graÄ‘anima u 2017. godini biti lakše ili teže kupiti nekretninu? Za mlade koji kupuju prvi stan odgovor je teže, a onima s većim primanjima pod uvjetom da su kreditno sposobni – lakše.
vidi više

Prema novom zakonu ukinule bi se olakšice pri kupnji prve rabljene nekretnine, a opća stopa poreza na promet nekretninama će se sniziti s 5 na 4 posto.

vidi više

Pozitivni trendovi se dogaÄ‘aju u gradovima i to posebno u naša dva najveća grada Zagrebu i Splitu

vidi više

Na najpoznatijem svjetskom sajmu nekretninskih investicija MIPIM, koji se održava u Cannesu ove godine od 15-18 ožujka, prvi put će se predstaviti i Hrvatska.
vidi više

Hotelska grupa Intercontinental (IHG) je najavila ponovni povratak u Zagreb. To je najavio direktor grupe Hylko Veersteg na nedavno završenom Adria hotel forumu u Zagrebu.
vidi više

Na kraju Tkalčićeve ulice, na mjestu trgovačkog centra Cascade, nastat će novi hotel „Academia” sa četiri zvjezdice.
vidi više

 

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.