Propisi
Savjeti

Štand HGK sa šest hrvatskih agencija za nekretnine na sajmu investicija MIPIM 2017. u Cannesu

23.03.2017
Štand HGK sa šest hrvatskih agencija za nekretnine na sajmu investicija MIPIM 2017. u Cannesu

Štand HGK sa šest hrvatskih agencija za nekretnine na sajmu investicija MIPIM 2017. u Cannesu

Na najvećem i najprestižnijem sajmu investicija MIPIM koji se održava od 14. do 17. ožujka u Cannesu u Francuskoj nalazio se i štand Hrvatske gospodarske komore. Na štandu su predstavljeni domaći projekti šest hrvatskih agencija za nekretnine: Bodulo nekretnine, Broker grupa, Kastel Zagreb, Opereta nekretnine, Smart-Invest Immobilien i Spiller Farmer.

Predsjednik Udruženja poslovanja nekretninama HGK Dubravko Ranilović istaknuo je da već drugu godinu zaredom nastupaju na ovom prestižnom sajmu nekretnina.

- Siguran sam da su se ostvarili brojni poslovni kontakti, što će omogućiti našim poduzetnicima da nađu kvalitetne investitore i partnere koji će ulagati u Republiku Hrvatsku. HGK je poduprla težnje posrednika u prometu nekretnina da svoje kvalitetne projekte predstave na tržištu koje može ostvariti značajna financijska ulaganja, a koja u konačnici znače otvaranje novih radnih mjesta, naglasio je Ranilović, dodajući da su se uglavnom predstavili turistički projekti ili projekti u vezi s turizmom, ali da ima i stambenih i infrastrukturnih projekata.

MIPIM je posjetilo više od 5 tisuća investitora i 23 tisuće sudionika iz 90 zemalja, čime ovaj sajam potvrđuje vodeću poziciju među investicijskim sajmovima u svijetu. Za vrijeme trajanja sajma održano je preko stotinjak konferencija na kojima je sudjelovalo više od 3800 predsjednika raznih uprava.

Štand HGK posjetio je i gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko naglasivši kako je MIPIM odlično mjesto susreta investitora iz cijeloga svijeta, dodajući da je bolje jednom vidjeti, nego stoput slušati o tome.

 

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.