Propisi
Savjeti

Određen datum prijava za novi krug dodjele subvencija za stambene kredite

28.02.2020
... Prijave za novi krug dodjele subvencija za stambene kredite počet će se zaprimati 30. ožujka, najavio je u petak ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, koji je ocijenio da je zadnjih mjesec dana bačena ljaga na modele kojima se rješava stambeno pitanje mladih, obećavši onemogućavanje zlouporaba.

APN je sredinom tjedna uputio poziv bankama za dostavu ponuda ugovora o subvencioniranim kreditima, a 6. ožujka biti će objavljeno koje će banke i s kojim kamatnim stopama sudjelovati u novom krugu prijava za subvencije, koje će se moći podnositi od 30. ožujka do 8. travnja, najavio je ministar i potpredsjednik Vlade Štromar na konferenciji za medije u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja.

Osim ovog natječaja, Štromar “garantira” da će još jedan biti raspisan i u rujnu ove godine, a podsjetio je i da je u tri godine više od 9.400 mladih obitelji putem modela subvencioniranih kredita riješilo svoje stambeno pitanje.

Što se tiče pravila natječaja, ništa se ne mijenja i jednaka su onima od rujna prošle godine, dodao je ministar.

Izvor: Hina
 

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.