Propisi
Savjeti

Norvežani traže partnere za Jarun Panoramu

26.11.2019
...
Predsjedanje Hrvatske Vijećem EU dobra je prilika za promociju Hrvatske i Zagreba kao poželjne destinacije za investiranje, i moglo bi nam konačno donijeti neke velike razvojne projekte, složili su se sudionici konferencije Rexpo koja je započela u utorak u Zagrebu.

Rexpo je bila prilika za predstavljanje nekih od zainteresiranih ulagača, među kojima je i norveški fond Croatian Development Property II AS, koji već 12 godina na južnoj obali Save uz rotor želi izgraditi snambeno poslovni kompleks Jarun Panorama.

Plan je gradnja oko 340 stanova, dvije uredske zgrade, od kojih je jedna potencijalno najviši neboder u Hrvatskoj od 38 katova, te hotela sa četiri zvjezdice i 240 soba, konferencijskom dvoranom i popratnim sadržajima.

Predsjednik fonda Robert Hagen na predstavljanju je poručio da je projekt u potpunosti spreman za realizaciju, te se traže partneri-investitori s kojim će ga razvijati.

U analizi tržišta nekretnina, sudionici konferencije ustvrdili su da trenutno vlada zatišje na tržištu, nakon što je u rujnu zahvaljujući rokovima za subvencionirane kredite, prodan rekordan broj stanova u Zagrebu. Stručnjaci se slažu da APN ima brojne nepovoljne utjecaje na tržište.

Izvor: poslovni.hr
 

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.