,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
kuća, Žakanje, Bubnjarci,
Stambeno-poslovni objekt na magistralnoj cesti, uz granicu sa Slovenijom, granični prijelaz Jurovski Brod – Metlika.  Stambeni dio ima tri etaže.  U potkrovlju su tri sobe sa kupaonicama i velika garsonijera sa terasom i sanitarnim čvorom. Na srednjoj etaži je četverosobni stan sa terasom od 80m2. U prizemlju se nalazi poslovni prostor od 50m2, garaža, kotlovnica i kolektori za grijanje tople vode, sanitarni čvor i skladište od restorana, koji se nalazi u objektu od 150m2 izgrađenom uz stambenu zgradu. Podovi jednim dijelom imaju keramiku, panel parket i laminat. Objekt ima termo fasadu (stiropor izolacija 10cm), ariševu stolariju s tri zaštitne izolacione gume. Vodovodna instalacija je od plastičnih cijevi i topla voda ima cirkulacioni sustav. Restoran ima kuhinju, veliku prostoriju za goste, natkrivenu terasu i parkiralište od 500m2. Sve zajedno nalazi se na čestici ukupne površine 2750m2. U mjestu su svi sadržaji – banka, fina, pošta, škola, trgovina, restoran, benzinska postaja. Nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini rijeke Kupe, okružena prirodom i zelenilom a mjesto je autobusnom linijom povezano sa Karlovcem. Može i zamjena za nekreninu u Dalmaciji (kopno ili otoci). Kontakt agenta: Andrea 091 234 9875 

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:463.84 €/m²

Broj soba:7

Godina izgradnje:1995

Cijena:295,000.00 €

Površina:636.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.