,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Iznajmljujemo kuću na TOP lokaciji, u Hercegovačkoj ulici.   Kuća se nalazi na parceli od 1000m2, stambene površine 450m2 i sastoji se od podruma, visokog prizemlja, 1. kata, 2. kata i tavana. U visokom prizemlju je centralni dio kuće u kojem se nalazi komforna svijetla dnevna soba i blagavaonica i prostrana kuhinja koja je povezana sa terasom u stražnjem dijelu kuće i dvorištem. U dvorištu, iza kuće se nalazi pomoćni objekt od 40m2 koji je služio kao atelje. Kuća ima 6 spavaćih soba, a na 2. katu se nalazi i dvosoban stan koji je povezan sa kućom unutarnjim stepeništem. Cijena najma iznosi 3200 EUR. Prilikom najma plaća se prva mjesečna najamnina te polog u istom iznosu. Kuću je i na prodaju. Tražena cijena je 650 000 EUR. Parking se nalazi u dvorištu.   House for rent on atractive location, approx.  300 sqm, built 1932., located / placed at Pantovčak, Hercegovačka street   INFRASTRUCTURE / ENVIRONMENT: The quiet area offer a good infrastructure with school, shop, public transport and ambulance. This house was built on 800 sqm property, with 300 sqm of living space. Currently, this house is devided into five levels: basement, high ground floor, 1st floor, 2nd floor and attic. Ground floor: -central space of the house with large living room, kitchen with dinning room, terrace and back yard -behind back yard is additional object / studio house approx. 40 sqm The house has 6 berrooms. On 2nd floor is places small apartment with balcony. House is renting for 3.200 €/monthly.   Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22, Zagreb Maksimirska 36, Zagreb Federica Grisogona 8, Zadar  

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:7.11 €/m²

Broj soba:7

Godina izgradnje:1932

Cijena:3,200.00 €

Površina:450.00 m²

Stanje:Održavano

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Namješteno:DA

Velika terasa:DA

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Struja:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.