,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodajemo prekrasnu samostojeću kuću netto površine 222.45m2 koje se nalazi na dvije parcele ukupne površine 1869m2 u Markuševcu. Kuća je sagrađena 1981. godine, a većinski dio kuće je adaptiran 2011. godine. Sastoji se od podruma, prizemlja i 1. kata. Dvije garaže od po 16m2 se nalaze u podrumskom dijelu kuće, a ulaz je sa glavne ulice. Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na terasu(26m2) i prednji dio okućnice, profesionalne kuhinje koja je bila namjenjena za snimanje kulinarskog show-a, blagavaonice sa izlazom na stražnji dio dvorište, WC-a, spavaće sobe i još jedne kuhinje.  U prizemlju je provedeno podno grijanje. Podrum i prvi kat su povezani sa prizemljem unutarnjim stepenicama. Na prvom katu se nalaze 3  dječje spavaće sobe sa galerijom i izlazom na krovnu terasu, glavne spavaće sobe i 2 kupaonice. Na 1. katu je provedeno centralno grijanje. U stražnjem dijelu dvorišta se nalazi zemljište površine cca 400m2 koje je pogodno za izgradnju bazena ili teniskog terena. Također, stražnje zemljište je povezano sa drugom parcelom od preko 1000m2 koja se prodaje zajedno sa kućom te je uključeno u oglašenu cijenu. Autobusne stanice su odaljene po par min. od kuće, te su povezane preko Gračana sa centrom grada(tri stanice do tramvaja, broj 15), te sa područjem Maksimirske ceste. U blizini se nalaze dva vrtića, crkva, Konzum, 2 škole. Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22, Zagreb Maksimirska 36, Zagreb Federica Grisogona 8, Zadar

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,344.12 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:1981

Cijena:299,000.00 €

Površina:222.45 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:Zapad,Sjeveroistok

Grijanje:

Stolarija:

Namješteno:DA

Podno grijanje:DA

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.