,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Opatija, Opatija,
Stan u prizemlju novogradnje u centru Opatije, 88m2. Stan se sastoji od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinje sa blagovaonicom i dnevnog boravka, balkona. Samo par koraka do mora, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev, smještene u srcu prekrasne Opatije, projekt ove luksuzne novogradnje uživaju iznimnu lokaciju koja svojim kupcima pruža novu kvalitetu življenja uz blizinu svih potrebnih sadržaja. Sa svojim iznimnim dizajnom projekt novogradnje u Opatiji pruža široki izbor luksuznih stanova različtih velična i rasporeda koristeći pritom najviše standarde gradnje i opremanja uz naglasak na kvalitetno planiranje životnog prostora. Svi stanovi opremljeni su najmodernijim, najkvalitetnim i najzdravijim elementima opremanja interijera, modernim sigurnosnim sustavima, najbržim optičim internetom te vrhunskim toplinskim i zvučim izolacijama, a sama zgrada može se pohvaliti najkvalitetnijom fasadom s najvećim ekološkim standardima gradnje. U sklopu poslovno stambene zgrade koja nosi A+ energetski certifikat nalaze se lift i parkirna mjesta u podzemnoj garaži te prostrane krovne terase s bazenima i sunčli-štem koje stanovima na gornjim katovima pružaju pomno planiranu kompenzaciju kontakta s prirodnim terenom. Odabirom projekta Skanex novogradnje za vaš novi životni prostor, želja za novom kvalitetom življenja postaje vaša stvarnost.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:4,999.43 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:2016

Cijena:441,000.00 €

Površina:88.21 m²

Stanje:Useljivo

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Klima uređaj:DA

Lift:DA

Podno grijanje:DA

Pristup invalidima:DA

Protuprovalna vrata:DA

Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.