,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Mošćenička draga, Sveta Jelena,
U mirnom mjestu Filipaši iznad Mošćeničke Drage, svega 4km od mora, daleko od gradske vreve i buke, smještene su dvije autohtone kamene kuće. Filipaši je mjesto koje se nalazi na obroncima najviše planine u Istri, između Mošćeničke Drage i Brseča na istočnoj obali Istre, a odavdje se pruža jedan od najljepših pogleda na cijeli Kvarnerski zaljev. Kompleks se prostire na 1687m2 na kojem su smještene dvije kuće stambenih površina 96m2 i 70m2. Kuća površine 96m2 izgrađena je 1833.g., a u potpunosti je rekonstruirana 2003.g. Raspoređena je na tri etaže: prizemlje, kat i potkrovlje. U prizemlju nalazimo spavaću sobu, kupaonicu, otvoreno ognjište, na katu se nalazi dnevni boravak i kuhinja dok su u potkrovlju smještene dvije spavaće sobe. Kuća površine 70m2 se sastoji od dva apartmana površine 40m2 i 30m2. Svaki apartman se sastoj od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice i terase. Prilikom uređenja vlasnici su posebno poštivali tradicionalni istarski stil pa je interijer šarmantno uređen raznim istarskim detaljima poput starih komoda, ogledala, stolica i drugih predmeta karakterističnih za ovaj kraj. Oko vrta se također vodila posebna briga pri uređenju pa su u vrtu zasađene mnogobrojne biljke tradicionalne za ovo podneblje poput lavande, lovora, smokve, šljive. Potencijalnim kupcima se pruža mogućnost preuzimanja turističke djelatnosti obzirom da se radi o kategoriziranim kućama (***) s višegodišnjom, uhodanom djelatnošću najma.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,957.83 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:

Cijena:325,000.00 €

Površina:166.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Namješteno:DA

Pogled na more:DA

Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.