,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Kršan, Kožljak,
Dvojna stara kamena kuća nalazi se u naselju imena Kožljak smještenom na zapadnim padinama Učke, najveće planine Učke na istarskom poluotoku zapadne Hrvatske, uz Čepićko polje u općini Kršan. Nalazi se na lokalnoj cesti Šušnjevica–Vozilići. Stanovništvo se bavi poljodjelstvom i stočarstvom, a do isušivanja Čepićkoga jezera bavilo se i ribarstvom. Naselje se nalazi na rubu Parka prirode Učka koji zauzima 160km2, a područje je kontinuiranog čovjekovog naseljavanja i djelovanja unazad 13000 godina. Dvojna stara kamena kuća površine 170m2 prodaje se s ogromnom okućnicom ukupne površine 59392 m², od toga građevinskog zemljišta je cca 8678 m², a negrađevinsko cca 50714 m². Kuća se nalazi 100m od asfaltne ceste, Kuća ima struju (priključak je zajednički s drugim vlasnikom kuće + potrebno odvojiti), septičku je potrebno izgraditi. Vodovodne cijevi prolaze 100m od kuće. UDALJENOSTI: Udaljenost od većeg mjesta Labin – 11 km ( 10 min automobilom); Plomin – 5 km (4 min) Udaljenost od najbližeg trajektnog pristaništa – Brestova (prema otocima Cres, Lošinj) – 15km (14 minuta automobilom) Udaljenost od Tunel Učke: 30km (28 minuta) ili starom cestom – 34 km (26 minuta) Udaljenost od Rapca (bisera istarskog turizma s predivnim plažama) – 16 km – (19 minuta) Udaljenost od najbliže: Benzinske stanice: Vozilići - INA Vozilići bb Vozilići (2.8km) INA Potpićan bb Potpićan (7.06km) OMV Dubrova BB Štrmac (9.16km) Ambulante: Dom zdravlja Potpićan BB Potpićan (7.09km) Dom zdravlja Nedešćina BB Nedešćina (7.29km) Dom zdravlja Stubište Sipar 2 Mošćenička Draga (9.03km) Banke/bankomati: - Labin (11.14km) Rabac (12.03km) Lovran (15.16km), Potpićan (7.09km) - Nedešćina (7.29km) POSEBNOST: Park prirode Učka obuhvaća istoimenu planinu i dio područja Ćićarije, a smješten je uz obalu sjevernog Jadrana na jednoj od najsjevernijih točaka Mediterana, te veže Istru i kontinentalni dio Hrvatske. Vrijednosti zbog kojih je Učka proglašena parkom prirode leže u njenom reljefu i neposrednoj blizini mora, što je uvjetovalo razvoju specifične klime te bujne šumske vegetacije. Tome valja dodati bogata livadna i druga antropogena staništa na kojima nalazimo brojne endemske, ugrožene i zaštićene biljne i životinjske vrste. POGODNOST – mogućnost investiranja u turizam ili u vlastiti mir. Područje je to s mnoštvo sadržaja za posjetitelje, od planinarskih staza, sačuvanih malih crkvica, do sportske i gastronomske ponude – od bavljenja paraglajdingom do brdskog biciklizma. što čini oazu mira i područje od izuzetnog potencijala za punjenje baterija. Vlasništvo uredno.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,823.53 €/m²

Broj soba:1

Godina izgradnje:

Cijena:310,000.00 €

Površina:170.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.