,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Sveta Nedelja, Veli Turini,
Stara kamena kuća nalazi se u malom tipičnom istarskom selu Veli Turini jednom od 21 naselja u općini Sveta Nedjelja, udaljenom oko 7 km od Labina i oko 12 km od poznatog turističkog naselja Rabac u istočnoj Istri. Općina Sveta Nedjelja ima nešto više od 3 tisuće stanovnika, a kuriozitet vezan uz malo mjesto Veli Turini je taj što su na prostoru koji se pruža u pravcu željezničke pruge i sjevernog dijela sela, smješteni su ostaci prethistorijskog utvrđenog gradinskog naselja. Dvojna kamena kuća se sastoji od tri etaže: prizemlje, 1.kat i potkrovlje. Stambena površina iznosi 77,50 m2 + 41,00 m2 pokrovlje (moguće preurediti u spavaće sobe). Kuća ima 630m2 okućnice u kojoj se nalaze 2 pomoćna gospodarska objekta (18,00 m2 + 15,30 m2) koje je moguće urediti u tzv. istarsku konobu i garažu. Kuća je jednim zidom vezana uz drugi objekt, međutim, time si ne narušavaju privatnost. Vlasništvo uredno – jedan vlasnik. Lokacija kuće je izuzetno lijepa, a s nje se pruža predivan, panoramski pogled na dolinu rijeke Raše. Prelijepa lokacija omogućuje ambijent idealan za življenje, za odmor, ali i za bavljenje turizmom, obzirom da je područje idealno za seoski turizam i biciklizam.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:761.29 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:

Cijena:59,000.00 €

Površina:77.50 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.