Oglas više nije aktivan

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Labin, Labin,
Kuća se nalazi u strogoj starogradskoj jezgri malenog srednjevjekovnog gradića Labina na istočnoj obali Istre. Stari grad u kojem se stan nalazi tipičan je istarski grad akropolskoga tipa. Današnji izgled poprima u razdoblju od XVI. do XVIII.st. Srednjovjekovni grad je u početku okružen zidinama iz XIV.st. (četvrt Gorica), a u XVI.st. okružuje se novim zidinama (četvrt Dolica). Grad se ponovno širi u XVIII. i XIX.st., kada se gradske zidine pretvaraju u stambene zgrade i palače, a izvan zidina se postupno uobličuje nova četvrt uz glavni gradski trg (Crć ili Borgo). Kuća na tri etaže ukupno ima 105 m2 površine + cca 15 m2 potkrovlja. U prizemlju se nalazi apartman studio a sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, blagovaone, kupaonice, te spavaća soba. Obzirom da se nalazi u prizemlju kuće, prostor je moguće koristiti i kao poslovni prostor. U na prvom katu se nalaze ulazni hodnik, kupaonica, kuhinja s blagovaonom, te dnevni boravak. Na drugom katu se nalaze dvije spavaće sobe. Potkrovlje je potrebno urediti, te bi se time dobilo još cca 15m2 iskoristivog prostora. Ispred kuće se nalazi ulazna terasa, te spremište cca 4m2. Vlasništvo uredno. Postoji mogućnost zasebne prodaje dvoetažnog stana i apartman studija – jedan vlasnik. Ukoliko ste ljubitelji starijih istarskih građevina kuća možete iskoristiti za iznajmljivanje, ali može to biti i ugodan prostor za život i odmor, čime biste postali dio svakodnevice jedne male zajednice gornjeg grada s bogatom kulturnom i gastronomskom ponudom, ali i biti dio zaštićene kulturne baštine u neposrednoj blizini većine javnih ustanova grada Labina.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,619.05 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:

Cijena:100,000.00 €

Površina:105.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.