,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Građevinsko zemljište nalazi se u mirnom naselju idiličnom naselju Svetom Lovreču Labinskom u Općini Raša, oko 15 kilometara udaljenom od Labina u istočnoj Istri. Od mora, odnosno kampa i plaže u mjestu Tunarica udaljen je 1800m. Za građevinsko zemljište ukupne površine 1992 m2 ishodovana je Potvrda glavnog projekta sa plaćenim komunalnim i vodnim doprinosom za gradnju obiteljske kuće s bazenom. Potvrda glavnog projekta dobivena je za objekt koji se sastoji od Prizemlja i kata ukupne stambene površine 160,65 m2 (prizemlje ima ukupnu površinu 111,85m2, a kat 69,20m2), terase od 20,40 m2 i bazena od 32 m2 – idealnu komfornu samostojeću kuću katnicu s četiri sobe. Struja i voda u blizini. Vlasništvo uredno. Idealna mirna lokacija okružena zelenilom i pogledom na more i poluotok Ubas koji je zaštićeno životinjsko stanište , savršeni su uvjeti za obiteljski život, vikend odmor ili bavljenje turizmom. Mirnoj lokaciji pridonosi i činjenica da je prema posljednjem popisu stanovništva u naselju Sveti Lovreč popisano svega 55 stanovnika, a za bistra vremena pogled seže čak i do rta Kamenjak, najjužnije točke istarskog poluotoka. STARA CIJENA: 89.640,00 €/ plativo u kunama NOVA CIJENA: 79.680,00€/ plativo u kunama

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:50.00 €/m²

Godina izgradnje:

Cijena:79,680.00 €

Površina:1,992.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.