,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
kuća, Novigrad, Novigrad,
PRODAJA - KUĆA 112m2 - NOVIGRAD  Prodajemo samostojeću, kamenu kuću u centru Novigrada. Od trgovine, kafića i šetnice udaljena je 2 min pješice.  Kuća se sastoji od prizemlja, kata i krovne terase.  U prizemlju se nalaze 2 sobe i unutarnje stepenište koje vodi na prvi kat.  Na prvom katu su još 2 sobe, kuhinja i blagovaonica, kupaonica i hodnik.  S prvoga kata izlazi se na krovnu terasu s pogledom na rivu i Novigradsko more.  Sa stražnje kuće, u prizemlju, nalazi se konoba koja ima odvojeni ulaz.  Kuća je za kompletnu renovaciju.  Ima priključke za struju i vodu te je spojena na kanalizaciju.    Vlasništvo uredno, 1/1, nema tereta.    Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22, Zagrerb Federica Grisogona 8, Zadar SALE - HOUSE 112m2 - NOVIGRAD   We are selling a detached, stone house in the center of Novigrad. It is a 2 min walking distance from shops, cafes and the sea promenade. The house consists of a ground floor, a first floor and a roof terrace. On the ground floor there are 2 rooms and an internal staircase leading to the first floor. The first floor consists of 2 rooms, kitchen and dining room, bathroom and hallway. From the first floor there is a roof terrace with a view of the waterfront and the Novigrad Sea. From the back of the house, on the ground floor, there is a tavern with a separate entrance. The house is for complete renovation. It has electricity and water connections and is connected to the sewage system.   Ownership 1/1.    Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22, Zagrerb Federica Grisogona 8, Zadar       

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,341.92 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:

Cijena:150,000.00 €

Površina:111.78 m²

Stanje:Za adaptaciju

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Blizina dućana:DA

Blizina plaže:DA

Centar mjesta/grada:DA

Pogled na more:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Struja:DA

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.