,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
poslovni prostor, Zagreb, Sesvete, Sopnica
Iznajmljuje se uredski prostor površine 248 m² na 1. katu. Nalazi se na izvrsnoj i lako dostupnoj lokaciji. Smješten je na 1. katu manje poslovne zgrade sa zasebnim ulazom. Prostor se sastoji od:- Ulaznog dijela,- Dva sanitarna čvora (muški i ženski),- Velike open space prostorije,- Manje uredske prostorije koja ima izlaz na terasu od 25 m²,- Kuhinje. Prostor je opremljen IT infrastrukturom (optika), alarmnim sustavom, video nadzorom, te sustavom grijanja i hlađenja. Uz prostor dolazi i oko 10 parkirnih mjesta. U blizini se nalaze mnogi poslovni subjekti, čineći ovu lokaciju pogodnom za uredske aktivnosti.   Postoji mogućnost zakupa dodatnog skladišnog prostora površine 140 m², koji se može prilagoditi prema zahtjevima novog zakupnika. Širina skladišta je 6 m, a visina 9 m. Skladište ima pristup velikom dvorištu, što omogućuje dolazak velikih kamiona i osigurava dodatni parking. Ova lokacija je izvrsno povezana, smještena u blizini Slavonske avenije i Zagrebačke obilaznice, što je čini idealnom za poslovanje. Prometno je vrlo frekventna, čime osigurava visok nivo vidljivosti i pristupačnosti. -Cijena najma za uredski prostor: 9 eura po m2-Cijena najma za skladišni prostor: Po dogovoru Dostupno odmah. Prilikom ulaska u predmetni poslovni prostor, potpisuje se ugovor o najmu istog na minimalno godinu dana, pri čemu se plaća prva najamnina, garantni depozit te agencijska provizija u iznosu jedne mjesečne najamnine + PDV.   Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju: 098 856 663 - Igor Maček igor@ii.hr 

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:9.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:2018

Cijena:2,232.00 €

Površina:248.00 m²

Stanje:Novouređen

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

IMPERIUM IMMOBILIARE

Dodatne informacije: Tel: 0800 5600 Tel: 01 279 1188

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.