,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
stan, Povljana, Povljana,
Projekt modernog i atraktivnog dizajna, visokog građevinskog i energetskog standarda trenutno je u izgradnji. Projekt se sastoji od svega šest stambenih jedinica što budućim stanarima pruža veću privatnost i kvalitetu boravka. Predmet ove ponude je stan oznake S 2 u prizemlju, vrlo funkcionalnog i maksimalno iskoristivog tlocrta. Zatvorena površina stana iznosi 43,05 m2, a čini ju: hodnik, kuhinja, blagovaona i dnevni boravak u open space izvedbi, dvije spavaće sobe i kupaonica. Velika staklena stijena dijeli dnevni boravak i terasu površine 11,60 m2 na koju se nadovezuje dvorište od 35 m2 s prednje strane. Stanu pripada i dvorište od 6,50 m2 sa stražnje strane stana. Postoji mogućnost, u dogovoru s Investitorom, postavljanje vanjskog tuša i/ili jacuzzia. Stanu pripada, i u cijenu je uključeno, jedno parkirno mjesto i jedno spremište. Veliki naglasak je i na opremi samog stana od čega posebno izdvajamo: podno grijanje u kupaonicama + ele.radijator (rešetka), walk in tuš kabine, velike stijene vanjske stolarije na struju, Marazzi keramičke pločice itd. Za više detalja, informacija i/ili pitanja budite slobodni kontaktirati naš besplatni info telefon 0800 345 346. Naši Kupci ne plaćaju agencijsku proviziju. Vaše Erste nekretnine!

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:3,116.12 €/m²

Broj soba:2

Godina izgradnje:2024

Cijena:171,106.00 €

Površina:54.91 m²

Stanje:U izgradnji

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:PVC-ALU stolarija

Klima:DA

Podno grijanje:DA

Protuprovalna vrata:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ERSTE NEKRETNINE

Dodatne informacije: 072/372-950

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.