,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Poslovni prostor, Fažana,
Istra, Fažana: Očaravajući butik hotel u blizini mora Otkrijte ovaj očaravajući butik hotel u srcu Fažane, dragulju na jugozapadnoj obali Istre, samo nekoliko koraka od netaknutih plaža. Smješten u povijesnom centru ovog slikovitog grada, u blizini drevnog grada Pule i ulaza u Nacionalni park Brijuni, hotel se nalazi u 500 godina staroj zgradi zaštićenoj od strane UNESCO-a, spajajući bogatu baštinu s modernim luksuzom. Svaka od elegantnih soba hotela savršeno kombinira povijesni šarm s suvremenim dizajnom, osiguravajući nezaboravan boravak. Gosti mogu uživati u modernim udobnostima u klimatiziranim sobama s vlastitim kupaonicama opremljenim vrhunskim toaletnim potrepštinama, televizijom, telefonom, Wi-Fi-jem, sefom, mini-barom i ručno izrađenim hrvatskim namještajem za vrhunsku relaksaciju. Hotel daje prioritet sigurnosti gostiju s video nadzorom u vanjskim i zajedničkim prostorima, dok se ekološko grijanje i hlađenje osiguravaju putem toplinskih pumpi i solarnih panela. Ugniježđen blizu drevne Pule, Fažana nudi idilično utočište sa svojim slikovitim morskim šetnicama, izvanrednim opcijama za objedovanje, rekreacijskim sadržajima i plažama prikladnim za obitelji, čineći je idealnim odredištem za odmor i ljubitelje prirode. Istaknute lokacije: Fažana, mirno ribarsko selo pretvoreno u turističko utočište, nudi niz aktivnosti od opuštajućih dana na plaži do istraživanja prirodnih ljepota Brijunskih otoka. Njena blizina povijesnim čudima Pule i vibrantnoj kulturnoj sceni grada čini je savršenim mjestom za one koji traže opuštanje i avanturu. Za više informacija, molimo kontaktirajte: Robert Budimir Licenca: 196/2019 Telefon: +385 52 204 933 Mobitel: +385 95 363 1892 E-mail: robert@alphaluxegroup.com Marijana Budimir Licenca: 156/2022 Telefon: +385 52 204 933 Mobitel: +385 95 363 1893 E-mail: marijana@alphaluxegroup.com Vaše zadovoljstvo je naša misija. Radujemo se budućoj suradnji! ALPHA LUXE GROUP NEKRETNINE https://alphaluxegroup.hr Šifra objekta: ALG-2530

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:7,748.00 €/m²

Broj soba:20

Godina izgradnje:

Cijena:1,813,000.00 €

Površina:234.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:Klima, Solarno

Stolarija:

Voda:DA

Struja:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ALPHA LUXE GROUP REAL ESTATE

Dodatne informacije: +385 52 204 933

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.