,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
kuća, Zagreb, Dubrava Gornja,
Kuća za radnike u Dubravi, udaljena samo 5 minuta pješke od Garden Mall-a i Lidla. Idealna pozicija za radnike koji traže udoban smještaj blizu svih potrebnih sadržaja. Opis kuće: Kuća se sastoji od dva kata, svaki s odvojenim ulazima, pružajući privatnost i praktičnost. Na svakom katu su dvije velike sobe s tri kreveta i jedna manja s dva kreveta, što ukupno daje dovoljno prostora za smještaj većeg broja osoba. Svaki kat ima vlastitu kuhinju i kupaonicu. Na gornjem katu WC je odvojen od kupaonice, osiguravajući dodatnu udobnost. Kuća je u potpunosti namještena i spremna za useljenje. Godina izgradnje: 2000. Tip grijanja: Etažno plinsko centralno. Režije su uključene u cijenu najma. Ostale značajke: Kuća se nalazi na velikom zemljištu, s dovoljno prostora za parkiranje. Idealno za veće grupe radnika, s posljednjim najmom koji je bio za 14 ljudi. Cijena: 200€ po osobi Kontakt informacije: Za više informacija ili dogovor o razgledu, molimo kontaktirajte nas putem telefona ili e-pošte. 098 856 663 - Igor Maček igor@ii.hr Prilikom ulaska u predmetni prostor, potpisuje se ugovor o najmu na minimalno godinu dana, pri čemu se plaća prva najamnina, garantni depozit te agencijska provizija u iznosu jedne mjesečne najamnine + PDV.     

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:1.22 €/m²

Broj soba:8

Godina izgradnje:

Cijena:200.00 €

Površina:164.00 m²

Stanje:Održavano

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

IMPERIUM IMMOBILIARE

Dodatne informacije: Tel: 0800 5600 Tel: 01 279 1188

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.