,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
kuća, Pazin - Okolica, Lindar,
Između istarskih gradića Gračišće, Lindara i Žminja, predivna mediteranska villa je u izgradnji. Villa je planirana na dvije etaže, stambene površine 170 m2 + 60m2 natkrivenih terasa, sve na parceli od cca. 1000 m2. Smještena je na brežuljkastom terenu usred pitome istarske hrastove šumice. Lokacija je idealna za one koji vole prirodu i mir. Zamišljena je kao spoj moderne arhitekture i tradicionalnog mediteranskog stila jednostavnih linija, izgrađena modernim i tradicionalnim materijalima kao što su kamen, drvo i beton. Stambeni prostori kuće preko vanjskih terasa stupaju u direktan kontakt sa okolnim terenom te imaju prekrasan otvoren pogled na prirodu i bazen sa prizemlja i kata. Prizemlje se sastoji od otvorenog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, WC-om, te spavaćom sobom sa zasebnom kupaonicom. Iz dnevnog boravka se ulazi na natkriveni dio terase koji se nastavlja na vanjski bazen. Prvi kat se sastoji od dvije spavaće sobe, svaka sa kupaonicom. Podovi - parket, osim u kupaonicama gdje su podovi u keramici. Grijanje prostora te priprema potrošne vode predviđeno je centralnim sustavom pomoću dizalice topline. Objekt će u prostoru dnevnog boravka sadržavati kamin na ogrijevna drva s otvorenim ložištem. Podno grijanje je predviđeno u svim kupaonicama. Bazen je površine 50 m2. Rub bazena popločan je kamenom, a unutrašnjost bazena mozaik pločicama. Sunčalište oko bazena obloženo je kamenom. Predviđeno vrijeme završetka je prosinac 2024. www.biliskov.com ID:14056 

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,975.00 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:2024

Cijena:595,000.00 €

Površina:200.00 m²

Stanje:U izgradnji

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Miran predio:DA

Gradski vodovod:DA

Septička jama:DA

Struja:DA

Posrednik:

BILIŠKOV NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/301-1383, 021/260-792, 021/332-755

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.