,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
poslovni prostor, Zagreb, Gornji Grad- Medvešćak, Pantovčak
Zakup - Četverosoban poslovni prostor s terasom 150 m2 - Pantovčak   Dajemo u zakup četverosoban poslovni prostor koji se nalazi na prvom katu moderne kuće koja ima svega dva stana. Prostor ima 150 m2 te se sastoji od: hodnika,  kuhinje s blagovaonicom, 4 prostorije, kupaonice, toaleta te prostrane terase s pogledom na zelenilo. Ulaz u prostor nalazi se u prizemlju te se unutarnjim stubištem dolazi do kata gdje su smještene sve prostorije. Grijanje je centralno etažno plinsko, a u prostoru su postavljena i tri klima uređaja. Najveća prostorija s terasom i kuhinja gledaju na istok, jedna soba na jug te druge dvije na zapadnu stranu. Prostor ima dosta prirodne svjetlosti, a na terasi je osiguran potpuni mir uz pogled na šumu. Stolarija je drvena. Prostor se iznajmljuje s potpuno namještenom kuhinjom. Brojilo struje i plina plaća se po potrošnji, a voda po članovima kućanstva. Kuća je izgrađena 1941. godine, a 2003. je nadograđen prvi kat, kvalitetne je gradnje. Mogućnost parkiranja na ulici ispred kuće. Odlična i mirna lokacija, autobusna stanica udaljena je svega 3 minute, blizina dječjeg vrtića, trgovine, crkve. Mogućnost najma kao stambeni prostor.   Business space for rent, approx. 150 sqm, located Novi Goljak, Pantovčak   INFRASTRUCTURE, ENVIRONMENT:  This queit area offers good infrastructure with shops, kindergarten, school, health center, public transport. This building is of quality construction this apartment is on first floor.. It consist: hall, big room with terrace, 3 rooms, bathroom and toilet. Apartment has approx. 150 sqm.   Orientation: east, south, west   Equipment: -central heating -fully equiped kitchen -air condition   Minimum perirod for rent is one year. The tenant pays the deposit + first monthly rent.   Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22, Zagreb Federica Grisogona 8, Zadar   

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:9.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:1941

Cijena:1,350.00 €

Površina:150.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Blizina centra:DA

Blizina dućana:DA

Blizina škole:DA

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.