,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
poslovni prostor, Zagreb, Donji Grad, Donji grad
Najam / zakup poslovne zgrade u Zagrebu na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga. Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja i 5 katova. Prostori su novouređeni, sa mnogo svjetla,  prilagođeni modernom uredskom poslovanju. Mogučnost zakupa 9 parkirnih mjesta i blizina javnih garaža. Udaljenost od Trga bana Jelačića je 2 tramvajske stanice. Prizemlje - ulazni prostor za recepciju, sanitarni čvor, jedna prostorija, stubište i lift Uredski prostor - 1. kat 269 m2 sastoji se od 7 prostorija različitih površina i 2 sanitarna čvora Uredski prostor - 2. kat 355 m2 sastoji se od 9 prostorija različitih površina, kuhinje i 2 sanitarna čvora Uredski prostor - 3. kat 353 m2 sastoji se od 10 prostorija različitih površina, kuhinje i 2 sanitarna čvora Uredski prostor - 4. kat 347 m2 sastoji se od 12 prostorija različitih površina, kuhinje i 2 sanitarna čvora Uredski prostor - 5. kat 233 m2 sastoji se od 8 prostorija različitih površina, kuhinje i 2 sanitarna čvora Skladišni prostor - podrum 248 m2 sastoji se od 7 prostorija različitih površina i kotlovnice   Kontakt agent : 095 910 2356 Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu + PDV-e 

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:15.80 €/m²

Broj soba:20

Godina izgradnje:

Cijena:26,180.00 €

Površina:1,657.00 m²

Stanje:Uređeno,Useljivo

  

Orijentacija:Jug

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.