Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Umag, Umag, Umag
Stan s velikim vrtom u 1. redu do mora u Umagu Na izuzetnoj rijetkoj lokaciji u 1. redu do mora pojavila se prilika za kupnju stana u prvom redu do mora u kući koja datira iz prošloga stoljeća, a pruža različite mogućnosti za uživanje. Nekretnina se sastoji od stana s dvije spavaće sobe, većeg pomoćnog objekta koji služi kao garaža, velikog vrta i zajedničkog prostora u dvorištu. Kuća i dijelovi cijele parcele su dijeljeni između dva stana sa prostorom koji se dijeli na dva dijela gdje u načelu svatko koristi „svoj dio“. Stan: 68.25 m2 Pomoćni objekt: 47,35 m2 Vrt: 227 M2 Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, ugodnog dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice te središnjeg hodnika koji povezuje sve prostorije. Visoki stropovi pružaju osjećaj prozračnosti i udobnosti. Tu je i lođa na kojoj možete uživati u svježem zraku i pogledu na okolinu. Pomoćni objekt je podijeljen u dva dijela, garažni prostor s dodatnim natkrivenim dijelom te trenutno neuređenog dijela koji ima mogućnost uređenja u dodatni apartman, a možda i mogućnost nadogradnje. Uređeni vrt je razdvojen u dva dijela. Na jednom dijelu je natkriven prostor zamišljen kao ljetna kuhinja sa spojenom vodom i strujom, dok je na drugom dijeli veliki kameni roštilj i dodatno spremište. Cijeli vrt je pažljivo kultiviran i uređen, pružajući mirno okruženje i osjećaj privatnosti. Kuća je nedavno prošla temeljitu obnovu. Fasada je obnovljena, a krov je zamijenjen. Dodana je i vunena izolacija kako bi se osigurala energetska učinkovitost. Grijanje stana je putem etažno plinskog grijanja, a hlađenje je putem klima uređaja. Nedvojbeno, lokacija stana je izvanredna. U samo nekoliko koraka možete uživati u kristalno čistom moru. Iz dvorišta kuće pruža se prekrasan pogled na stari grad Umag. U blizini se nalazi uređena šetnica koja vodi do grada i ACI marine Umag. Plaže su također u neposrednoj blizini, neke od njih su uređene i pješčane, savršene za opuštanje na suncu. Park Punta udaljen je samo nekoliko minuta hoda od stana, dok su poznati ATP teniski tereni također lako dostupni. Rijetka prilika za stjecanje vlastitog mirnog kutka uz more u Umagu.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:4,500.00 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:1900

Cijena:520,000.00 €

Površina:115.60 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orijentacija:

Grijanje:centralno etažno plinsko

Stolarija:

Plin:DA

Posrednik:

OPERETA

Dodatne informacije: 01/3820-050

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.