,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb, Črnomerec, Vrhovec
Črnomerec, Vrtlarska, 3-sobni, super komforni, luksuzno namješteni stan površine 134 m2 (dnevna soba + dvije spavaće sobe), s dva balkona (dnevna soba i spavaće sobe), kupaonicom s WC-om te zasebnim WC-om, garažom u suterenu i parkirališnim mjestom ispred garaže. Stan je opremljen protuprovalnim vratima, alarmnim sustavom, automatskim ulaznim vratima sa portafonom i kamerom, parnom saunom, hidromasažnom kadom, satelitskom antenom, razvodom muzike u dnevnoj sobi kuhinji i kupaonici, velikim ugrađenim garderobnim ormarima s rasvjetom, električno upravljanim žaluzinama i prozorima, klima uređajem i etažnim plinskim centralnim grijanjem. Kuhinja je Berloni i potpuno je opremljena. Dnevna soba je opremljena digitalnom satelitskom i velikim plazma TV uređajem. Na sjevernom dijelu grada, u zelenom području između Vinogradske bolnice i ulice Nad lipom s prekrasnim pogledom prema gradu, smješten u potkrovlju (II katu) samostojeće vile koja se nalazi u drugom redu od ulice, od koje je udaljena 30-ak metara. U zgradi postoje još dva stana (prizemlje i kat). Pripadajuća velika garaža (dužine 8 m) i parkirališno mjesto ispred garaže, kao i veliki vrt – voćnjak sa sjenicom i zidanim roštiljem (koji imaju pravo koristiti i stanari druga dva stana). Ulaz u kuću tj. stan je moguć i kroz garažu, a u suterenu se nalazi i spremište – ostava.

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:8.21 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:2005

Cijena:1,100.00 €

Površina:134.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Namješteno:DA

Kabelska TV:DA

Plin:DA

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.