,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
poslovni prostor, Pula, Pula, Centar
Na atraktivnoj lokaciji uz glavnu jednosmjernu prometnicu koja prolazi centrom Grada prodaje se poslovni prostor. Prostor se nalazi u sklopu poslovne zgrade u kojoj imaju urede razna odvjetnička društva, arhitektonski biroi, agencije za nekretnine,osiguravajuća društva, maseri, frizeri, zubari,fast food, kafići i ostali. Sama zgrada se proteže kroz tri prometne ulice te svatko tko se proveze centrom Grada je prošao pokraj. U blizini se nalazi nekoliko srednjih škole, brojni uredi i trgovine. Poslovni prostor na prodaju se nalazi uz glavni ulaz u zgradu te trenutno ima ulaz direktno sa ulice. Inače prostor zbog svoje veličine ima 5 ulaznih vrata,što sa ulice što iz zgrade te se po potrebi može pregraditi u nekoliko manjih prostora i po potrebi kombinirati ulaz u prostor. Kompletne vanjske pregrade prostora su od plastične stolarije što daje odličan pregled sadržaja u izlogu ili u prostoru. Prostor je trenutno u funkciji ureda, nekad je bio u funkciji trgovine raznim artiklima,fast fooda.Sadašnji najmoprimci su zainteresirani za dugoročan najam te je moguće kupiti prostor kao stabilnu investiciju. Podovi poslovnog prostora su popločeni kvalitetnim keramičkim pločicama i mramorom. Stolarija poslovnog prostora PVC sa velikim ostaklenjem površinama i izlozima. Elektroinstalacija izvedena po svim pravilnicima i atestima i svim ugrađenim uređajima. Spušteni strop je Amstrong u bijeloj boji sa ugrađenim kvalitetnim i odgovarajućim rasvijetnim tijelima i pratećim uređajima. Visina poslovnog prostora 3,36 m. Telefonska linija uvedena i instalirana mogućnost telefonskih linija prema potrebama. Satelitska antena instalirana i postavljena na krovu zgrade. Poslovni prostor ima instaliran klimatizirani sistem Mitsubishi za hlađenje i grijanje cijelog poslovnog prostora. Poslovni prostor ima izveden vrhunski sistem ventilacije i zaštite od požara i ugrađen alarmni sustav protiv provale i krađe. Posebno je napravljen sistem ventilacije poslovnog prostora sa vlastitim kanalom ventilacije od prizemlja do krova zgrade za cijeli poslovni prostor. Sanitarije su opločane kvalitetnom keramikom i kvalitetnom sanitarnom opremom i uređajima i svim potrebnim sanitarijama. Poslovni prostor ima prostorije za gardarobu i ostavu i mogućnost ugradnje sefa. Fasada poslovnog prostora izvedena je od alu bravarije u bijeloj boji, sa staklenim stijenama i sa velikim staklenim izlozima. Prostor posjeduje zasebno brojilo za potrošnju vode i zasebno brojilo za utrošak i potrošnju električne energije. Cijena zakupa 20€/m2+PDV. 

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:20.00 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:1996

Cijena:2,600.00 €

Površina:130.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

ADSL:DA

IT mreža:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

PBZ NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/6363-636, 01/6363-637

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.