,
  , , slika 2
  , , slika 2
kuća, Supetar, Supetar,
Otok Brač, Supetar, prodaja, prvi red do mora, kuća sa 6 apartmana i restoranom Uhodani, dobri godišnji prihodi. Prizemlje ulaz 1-natkrivena terasa sa 2 sanitarna čvora/M/Ž/ cca 60m2 + otvorena terasa cca 80m2 (mogućnost nadogradnje 2 kata + potkrovlje)1. Glavni ulaz- KONOBA/RESTORAN kompletno uredjena i namjestena sa uporabnom dozvolom i svim potrebnim atestima,struja,voda ,buka...i dr...te pripadajucim strojevima i alatima--ledomat,konvektomat,rostilji,friteze,prof napa 220 cm.komora+ rezim, hladnjaca u sklopu kuhinje, inox pultovi i sudoperi (3kom), stolovi i stolice, ugo. oprema , sank, rashladni frizideri, skrinje, vitrine izlozbene za vino i ribu...itdPrizemlje ulaz 2- površine od 20 m2.-1 apartman+ terasa, grill i zasebni ulazSuteren- izdvojeni apartman 25 m2 sa privatnom terasomKat 1-  ukupne površine cca 80m2- 2 studio apartmana sa pripadajućom terasomKat 2- ukupne površine cca 80 m2- 2 apartmana i pripadajuća natkrivena terasa cca 30m2 +25m2 VEŠERAJ (perilica, sušilica, valjak za peglanje )Potkrovlje- 2 apartmana (80m2)s pogledom na more i staru jezgru gradaNapomena: Objekat ima 2 zasebna ulaza, svi apartmani sadrže sat.TV i kablovsku mrežu,4G Wi-fi ,kopletno su uređeni i potpuno namješteni. Kuća je trenutno u poslovnoj namjeni ali naravno moze se jednostavno prilagoditi i u privatne svrhe kuće za odmor. Kontakt: 095 910 23356 

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:4,250.00 €/m²

Broj soba:14

Godina izgradnje:1870

Cijena:1,700,000.00 €

Površina:400.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.