,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
kuća, Križ, Križ,
Nekretnina je samostojeća obiteljska kuća i pomoćna poslovna zgrada. Obiteljska kuća je etažnosti dijelom podrum, prizemlje i potkrovlje, te se sastoji od jedne stambene jedinice. U podrumu je garaža sa stubištem za prizemlje i spremište-kotlovnica. U prizemlju je hodnik, ostava, wc s vešerajem, kuhinja,blagovaonica, dnevni boravak, ulazni hodnik, predprostor, kupaonica, wc, dvije sobe, natkriveni balkon te stubište za potkrovlje. U potkrovlju je predsoblje, dnevni boravak, kupaonica i tri sobe. Ukupna neto podna površina obiteljske kuće iznosi neto korisna površina iznosi 235,23 m2. Pomoćna - poslovna zgrada je katnosti prizemlje i potkrovlje, a u naravi se koristi u poslovne svrhe (proizvodnja slastica s trgovinom te pratećim uredskim i ostalim prostorijama). U prizemlju je trgovina, skladište gotovih proizvoda, proizvodni dio,zimski vrt i stubište za potkrovlje. U potkrovlju je blagovaonica, sanitarni čvor, garderoba, ured, skladišni prostor i neuređeni tavan-spremište. Ukupna neto korisna površina pomoćne-poslovne zgrade iznosi 194,66 m2. Sveukupna neto korisna površina kuće i pomoćne poslovne zgrade iznosi 429,89m2,Nekretnine se nalaze u neposrednoj blizini glavnih gradskih javni i društvenih sadržaja .Predmet prodaje je i zemljište na susjednoj čestici prema zk i katastru veličine 5.338 m2 * Istaknuta cijena je informativnog karaktera te ne predstavlja obvezu na sklapanje ugovora po istaknutoj cijeni. Ovaj oglas se ne smatra ponudom za sklapanje kupoprodajnog ugovora već svaka zainteresirana osoba treba poslati ponudu za kupnju nekretnine.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:393.12 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:2000

Cijena:169,000.00 €

Površina:429.89 m²

Stanje:Održavano

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:PVC-ALU stolarija

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Voda:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ERSTE NEKRETNINE

Dodatne informacije: 072/372-950

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.