,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Supetar, Splitska,
Luksuzna vila u Splitskoj na otoku Braču. Vila ima ukupno 330 m2, opremljena je sa 55 m2 grijanim bazenom s protustrujnim plivanjem i rgb rasvjetom (moguće mijenjanje boja svjetlosti). Bazen ima najmoderniju automatsku opremu za doziranje. Uz bazen, vila ima i jacuzzi za 6 osoba te saunu za 4 osobe. Cijela kuća je opremljena u svim sobama s ručno rađenim stereo sustavima, kreveti su izrađeni od punog hrastovog drveta i opremljeni sa tempur madracima 200X180, debljine 22 cm. Kupaonice imaju sanitarije V&B. Vila je klimatizirana sa 6 LG art cool dizajnerskih klima. Uz inverter klime, kuća ima i podna grijanja s najmodernijim senzorima. Kuhinja je opremljena Bosh aparatima i ima svu potrebnu dodatnu opremu (tosteri, ledomati, vinski hladnjak, multipraktik itd). Na kuću i okolne zidove ugrađeno je više od 550 m2 poznatog bračkog kamena u posebnoj reljefnoj tehnici, a zaštitini simbol kuće su roštilj visine 6 m obložen istim kamenom i stol za objed izrađen iz jednog komada kamena duljine 330 cm, širine 110 cm, visine 12 cm i težine 1,1 tonu. Uz brački kamen, na kuću je ugrađeno i 800 m2 vrhunskih talijanskih pločica. Staklene ograde su izrađene od sigurnog stakla, rasvjeta je posebno dizajnirana i projektirana, uz automatska paljenja i gašenja. Kuća ima automatsku kapiju. Otvori su kombinacija Schuco i Komerling Profiline Schuco stijene dimenzija 880cm X 210 cm pretvaraju dnevni boravak u zajednički prostor s terasama, bazenom i jacuzzijem površine veće od 300 m2. Kuća je u potpunosti izgrađena u armiranom betonu i može izdržati ozbiljne potrese, a svo željezo je uvezano u željezari u Splitu radi kompleksnosti vezanja i prebačeno na Brač. Za sam kraj ulazna vrata su u profilu 90mm, dimenzija 330 cm X140 cm i imaju otvaranje na otisak prsta, memorije do 1000 korisnika. 

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:4,393.94 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:

Cijena:1,450,000.00 €

Površina:330.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Alarm:DA

Bazen:DA

Hidromasažna kada:DA

Klima uređaj:DA

Pogled na more:DA

Roštilj:DA

Sauna:DA

Ugradbeni ormar:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Struja:DA

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.