,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zadar - Okolica, Petrčane,
Dobrodošli u Punta Skalu! Punta Skala Vam nudi kvalitetu života na najvišoj razini. Doživite PREMIUM LIVING by Falkensteiner® i apsolutni komfor sa svim prednostima prvoklasnog mjesta za odmor. Premium living je koncept življenja koji obuhvaća inovativnu arhitekturu, luksuzno opremanje, sigurnost investicije i top lokaciju. Svojim vlasnicima nudi mogućnost uživanja u svim pogodnostima luksuznog hotela i infrastrukture vrhunskog resorta, što im omogućuje da provedu svoj godišnji odmor iz snova u ugodnosti vlastitog doma. Profesionalni management Premium Livinga brine se za veliki broj usluga vezanih za nekretnine - od 24 h dostupne hotelske recepcijske usluge sa svim svojim pogodnostima, dostavu i opskrbu hranom i pićem, pristup 8.000 m2 velikom Aquaparku sa bazenima, wellness i spa programima, 1,2 km privatne plaže, dječije programe, raznovrsne sportske aktivnosti, centar za vodene sportove, usluge čišćenja i održavanja, te 24 h osiguranje objekta. Resort Punta Skala prostire se na 29,6 hektara, u sklopu kojeg se nalaze dva luksuzna hotela, 187 apartmana, trgovine, restorani i barovi, raznovrsni sportski tereni, te podzemne garaže sa parkirnim mjestima i spremištima. Apartmani Senia - 187 apartmana sa pogledom na more. Četiri različite veličine površina od 50 do 135 m2, moderne mediteranske arhitekture i vrhunskog talijanskog unutarnjeg uređenja, prostranih soba sa panoramskim ostakljenjem i velikim terasama. Mogućnost kupnje kompletno opremljenih i namještenih apartmana u potpunosti spremnih za življenje ( dizajnerski namještaj- kuhinja sa svim potrebnim aparatima i posuđem, kompletno opremljene kupaonice, osvjetljenje, tekstilna oprema, opremljene terase...) uz nadoplatu od 54.000 € + PDV. Gražano parking mjesto po cijeni od 17.000 € + PDV, pripadajuće spremište.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:4,100.00 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:2010

Cijena:553,500.00 €

Površina:135.00 m²

Stanje:Useljivo

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Jug

Grijanje:

Stolarija:ALU-drvo

Alarm:DA

Bazen:DA

Kamin:DA

Klima uređaj:DA

Namješteno:DA

Pogled na more:DA

Protuprovalna vrata:DA

Sauna:DA

IT mreža:DA

Kabelska TV:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.