Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
kuća, Zagreb, Maksimir,
Obiteljska kuća, koja se sastoji od dva objekta, koji mogu funkcionirati kao cjelina. NKP 190m2 na parceli od cca605m2, s dva parkirna mjesta i vrtom. Fronta parcele je 22,24m. Nalazi se na odličnoj mikrolokaciji, neposredno u stanicu autobusa, i par minuta vožnje do Maksimira i svih ostalih sadržaja.  Prvi objekt sastoji se od tri etaže: Razizemlje s tri prostorije i zasebnim ulazom-mogućnost stana od cca50m2. Prizemlje s ostakljenim ulaznim prostorom, hodnik s hrastovim stepenicama na kat,  nova kuhinja s podnim grijanjem, dnevni boravak s blagovaonicom, smočnica i gostinjski WC.  Na katu se nalaze spavaća soba s velikom garderobom, kupaonica s podnim grijanjem i još jedna soba. Prilaz tavanu.     Drugi objekt sastoji se od apartmana (odvojeni stan), koji se nastavlja na kuću i povezan je s hodnikom koji vodi u veliku prostoriju, uz koji se nalazi i kupaonica i smočnica. Hodnik vodi na veliku terasu. Postoji mogućnost da se na tom dijelu podigne još jedna etaža. Ispod terase nalazi se spremište. Uz kuću su dva prostrana parkirna mjesta za automobile. Okućnica i voćnjak uređeni. Odmah do kuće je  autobusna stanica prema centru grada i Sveticama. Kuća je  orijentirana istok/zapad. U potpunosti je renovirana 2007/2008 godine. Izmijenjene su instalacije, struje, vode, plina, te postavljeno podno grijanje za novu kuhinju i novu kupaonicu. Zamijenjeni su dovod vode i kanalizacija do spoja na uličnu mrežu. Nova žbuka unutarnjih zidova. Krovište u potpunosti adaptirano,  zamijenjene sve grede i crijep. Izgrađen je novi dimnjak 2020. PVC vanjska stolarija, obnovljene hrastove drvene stepenice koje vode na kat. Termo Baumit fasada. Grijanje: centralno plinsko etažno s novim kondenzacijskim Vaillant bojlerom ugrađenim 2019g. Podno grijanje u kuhinji i kupaonici, klima uređaj, i tehnička zaštita objekta. Energetski razred C.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,921.05 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:1952

Cijena:339,000.00 €

Površina:190.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orijentacija:Istok,Zapad

Grijanje:

Stolarija:

Blizina dućana:DA

Blizina škole:DA

Miran predio:DA

Velika terasa:DA

Posrednik:

ZAGREB WEST

Dodatne informacije: 098 233 249, 1 48 11 848

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.