,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Luksuzna zgrada u gradnji sa 22 stana na vrhunskoj lokaciji sjeverno od Britanskog trga. Zgrada ima prizemlje, 6 katova i dvije podzemne etaže. Zgrada je ojačana za potres 20% više od propisanog visokog Europskog Standarda (Eurocode 8) za našu potresnu zonu. Visoka razina energetske učinkovitosti, vrhunski materijali, moderan dizajn stanova i zajedničkih prostora, vrhunska oprema i materijali te precizna izvedba čine zgradu vrlo luksuznom. Neobično visoke staklene stijene (2.5m – 2.8m), vrhunska kupaonska oprema, sanitarije (Philippe Starck, Antonio Citteri). Mogućnost odabira keramike i najkvalitetnijeg parketa. Schüco aluminijska stolarija, sustavi za grijanje i hlađenje s A certifikatima integrirani u podove i stropove. Pametnom distribucijom nosivih elemenata/zidova omogućeno je mijenjanje pregradnih zidova i time postizanje visoke personalizacije prostora (u ranijoj fazi izgradnje). Predmetni stan je površine 144,5 m2 i nalazi se na 2. katu. Ima 4 spavaće sobe, boravak, dvije kupaone i dodatni wc. Orjentiran je na tri strane, istok, zapad i jug. Parkirno mjesto na etaži -2 se kupuje zasebno.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:5,300.00 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:2021

Cijena:766,168.00 €

Površina:144.56 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.