,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zvonimirovoj ulica, prodaja izuzetno lijepog trosobnog stana u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga. Parkiranje je mogućena parceli sa stražnje strane zgrade. Stan je površine 97,7m2, sastoji se od dvije velike sobe, prostranog hodnika, garderobe, izbe i kupaone te prostrane kuhinje sa blagovanjem i balkona. Prostor ostavlja mogučnosdti preinake i dobivanja dodatne sobe. Vlasništvo je čisto, a zgrada je u procesu etažiranja. Stan je na 3. katu. Stanu pripada prostrano spremište u podrumu i na tavanu. Krov zgrade je obnovljen 2015.g, očekuje se skora obnova fasade. Sve instalacije u stanu su obnovljene 2014. Godine. Stolarija je izuzetno kvalitetna Kontinental drvena postavljena 2013. Blizina svih sadržaja potrebnih za jednostavniji i lagodniji život:  dvije tram stanice cca 2-3 minute udaljenosti, neposredna blizina tržnice Kvatrić sa svim popratnim sadržajima, dva doma zdravlja, poliklinike, apoteke, pošta, Fina, banke (PBZ, Zagrebačka, Erste i RFS), dvije osnovne škole, 3 dječja vrtića, veliko uređeno dječje igralište, veliki park B. Kašića, kozmetički, frizerski i pedikerski saloni, fitnes centri i teretane, niz manjih i većih trgovina (Konzum, Spar, DM, Muller). Orijentacija stana: sjever - jug. Vlasništvo 1/1, nema tereta.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,985.67 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:

Cijena:194,000.00 €

Površina:97.70 m²

Stanje:

  

Orijentacija:Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.