,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Rogoznica, Zečevo Rogozničko,
Prodaja - Dvojna vila s bazenom 265 m2 - Rogoznica   Prekrasna novoizgrađena vila se prostire na tri etaže. Smještena je u mirnoj kamenitoj uvali, udaljena od mora samo 150 m, u mjestu Zečevo Rogozničko. Nalazi se u neposrednoj marine Frapa, hotela, Zračne luke Split, autoputa i svih ostalih potrebnih sadržaja. Vila je izgrađena 2020. godine kao dvojni objekt. Postoji mogućnost kupnje vile iste izgradnje i uređenja koja je naslonjena na ovu, zrcalnog tlocrta, kvadrature i cijene. Vile se prodaju potpuno opremljene i namještene (na slikama su prikazane obje vile). Suteren se sastoji od multifunkcionalnog prostora: kupaonice, wc-a, garderobe za bazen, natkrivene terase 22,75 m2 te izlaza na bazen od 40 m2. Prizemlje se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, wc-a i terase 22,75 m2. Prvi kat se sastoji od tri spavaće sobe (svaka s kupaonicom i terasom 11,35 m2). Pripadaju joj 4 vanjska parkirna mjesta.  Sa svih etaža pruža se prekrasan pogled na more. Orijentacija je na sve strane svijeta (sjever, istok, zapad, jug). Prilikom izgradnje su korišteni vrhunski materijali i oprema. Suteren je izveden armiranim betonom, a prvi i drugi kat su zidani blok opekom. Visina stropova je 280 - 300 cm. Ravni krov, neprohodni s parnom branom. Aluminijska vanjska stolarija s troslojnim staklom i roletama. Na terasama i balkonima su grilje. Podovi u svim prostorijama obloženi su talijanskim keramičkim pločicama vrhunske kvalitete. U svim prostorijama su postavljene utičnice za internet i tv. Grijanje i hlađenje riješeno je multisplit sistemima Daikin. Energetski certifikat A+. Vanjske jedinice su smještene na ravnom krovu, dok su unutarnje ugrađene u knauf, spušteni strop. Kuća ima i pripadajuće cisterne za vodu od 20 m3.  Vlasništvo uredno.   Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22, Zagreb Maksimirska 36, Zagreb Federica Hrisogona 8, Zadar

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,456.00 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:2020

Cijena:650,000.00 €

Površina:265.00 m²

Stanje:Novouređen,Useljivo

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.