,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb, Donji Grad,
Jedinstven, prekrasan, 3s stan na fenomenalnoj lokaciji u najstrožem centru. Nalazi se na 2. katu dvorišne zgrade, kojoj dio dvorišta gleda na Zrinjevac, što ga čini vrlo mirnim bez obzira na lokaciju. Glavnom dijelu stana se pristupa preko vlastitog unutarnjeg stubišta, u kojemu je puno prostora za odlaganje stvari. U vrlo logičnom tlocrtu smjestio se prostran dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom (koja se lako može odvojiti kliznim vratima), dvije velike spavaće sobe, dvije kupaonice, degažman i wc-a. Prodaje se sa svom ugrađenom opremom-kvalitetnom kuhinjom i sanitarijama, ugrađenim ormarima, klima uređajem i novim kondenzacijskim bojlerom. I ostala oprema je vrhunska: na podovima je širok hrastov parket, slagan francuskim vezom, a prirodni kamen na ostatku podova i zidovima kupaonica. Stan je kompletno namješten s ugradbenom kuhinjom, granitnom radnom i zidnom pločom, svim aparatima, klimom i ormarima. Ugrađeni su izo-prozori.  Prostor je zbog visine stropova, greda, te stubišta u cigli, izrazito šarmantan, a radi puno prozora i četverostrane orijentacije, pun svjetla.  Već se par godina vrlo uspješno dugoročno iznajmljuje strancima, tako da je dobra prilika za investiciju.  Građen je na armirano-betonskom konstrukciji greda i ab-trokuta sa čeličnim zategama, te kao takav nije imao štetu u potresu (pregledan od ovlaštenog statičara). Zgrada je također pretrpjela samo kozmetičke štete.  Vlasništvo je čisto 1/1, bez tereta. Mogućnost unajmljivanja garažnog mjesta u neposrednoj blizini.     

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,275.02 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:

Cijena:271,000.00 €

Površina:119.12 m²

Stanje:

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Miran predio:DA

Opremljena kuhinja:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ZAGREB WEST

Dodatne informacije: 098 233 249, 1 48 11 848

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.