,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Samobor, Samobor,
Prekrasna, novija, samostojeća kuća, na velikoj parceli od 3100m2, s uređenom okućnicom od 2830m2, koja se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Samoboru, u neposrednoj blizini centra i škole, a u vrlo mirnoj ulici. Zbog pozicije i orijentacije parcele, kuća ima puno privatnosti, i prekrasan, otvoren pogled na šumu (u vlasništvu vlasnika kuće) i centar Samobora iz svih prostorija. Idealna je za ugodan život obitelji.  Kuća je kvalitetno projektirana, i vrlo je logičnog rasporeda. Na etaži -1, koja je u prednjem dijelu u razini zemlje, nalazi se velika prostorija iz koje se izlazi na terasu s roštiljem i bazenom (18m dužine, 0.6-3m dubine), i u vrt. Na toj etaži je i kotlovnica, kupaonica, i prostorije namijenjene za saunu i garsonijeru s vlastitom kupaonicom i kuhinjom. Na ulaznoj, prizemnoj etaži, je prostrana garaža za dva automobila, ulazni hodnik i gostinjski WC;  krasan dnevni boravak, koji je radi velikih staklenih stijena pun dnevnog svjetla, ispred kojega je terasa s koje se pruža fenomenalan pogled. Par stepenica iznad njega je vrlo kvalitetna kuhinja s gospodarskim dijelom, i blagovaonica. Na 1. katu nalaze se 3 spavaće sobe, od kojih glavna ima vlastitu kupaonicu i garderobu, i dodatna kupaonica. Ispred svih spavaćih sobe je terasa, s koje se također pruža predivan pogled.  Gradnja: Temeljenje temeljnom pločom ispod cijelog objekta, najviši protputresni razred objekta. Armiranobetosnka nosiva konstrukcija stup/greda, blok opeka, termoizolacija, ventilirajući zračni sloj, fasadna opeka i klasična fasada. Vanjska stolarija aluminij/PVC, motorizirane aluminjske rolete. Kvalitetni parketi, unutarnja stolarija i sanitarije.  Izvedene priključne instalacije u objektu i okolišu: Dimnjak za kamin u dnevnom boravku. Instalacija za klimatizaciju u svim prostorijama provedena kroz zidove. Instalacija kablova za alarm u svakoj prostoriji. Instalacija kablova za alarm u svim prozorima i vanjskim vratima. Instalacija kablova za vanjski video nadzor. Instalacija cijevi za navodnjavanje travnjaka.  Svi infrastrukturni priključci, uključujući plin i optički kabel. 

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,000.00 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:2008

Cijena:690,000.00 €

Površina:345.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Blizina centra:DA

Blizina škole:DA

Miran predio:DA

Uređena okućnica:DA

Velika terasa:DA

Velike staklene stijene:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

ZAGREB WEST

Dodatne informacije: 098 233 249, 1 48 11 848

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.