,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Nin, Nin,
PRODAJA - HOTEL - NIN Hotel se nalazi na području grada Nina u Zadarskoj županiji.Grad Nin, kao priobalno urbano područje Zadarske županije , ima duguturističku povijest, najstariji hrvatski kraljevski grad,Tu se nalazi i najmanja katedrala na svijetu i krunidbena crkva sv . Nikole, kao i jedna od najljepših plaža - Kraljičina plaža Nin je udaljen 20 km od zračne luke Zadar. Hotel raspolaže s 10 smještajnih jedinica (apartmani ), kapaciteta 30 kreveta , a kategoriziran je kao apartmanski hotel s 3*.Svi apartmani imaju prekrasan pogled na duge plaže i veličanstvenuplaninu Velebit . Hotel je otvoren za goste u razdoblju od 1. svibnja do 30.rujna.   Svaki apartman ima spavaću sobu , dnevni boravak s kaučem narazvlačenje za dvije osobe , kuhinju , kupaonicu i balkon očekuje seprizemlje koje ima terasu ). Opremljeni su klima uređajem , telefonom i internet priključkom , satelitskom TV, potpuno opremljenom kuhinjomIma restoran s 50 sjedećih mjesta i velika terasa sa 150mjesta gdje se mogu kušati specijaliteti hotelskog kuhara. Hotel ima podrum u prizemlju , 2 kata te zemljište za izgradnju.Potrebno je ulaganje kako bi se imovina dovela do pune operativnerazine u razdoblju od 12 do 18 mjeseci i da postane jedan od top 4 *hotela u Zadarskoj regiji. Po projektu je zamišljeno: 1.Proširenje i opremanje hotela s 34 smještajne jedinice2.Izrada 27 dvokrevetnih soba i 7 apartmana kategorije 4*3.Izgradnja vanjskog bazena4.Izgradnja podzemne garaže s 25 parkirnih mjesta5.Izgradnja medicinskog wellnessa6.Promicanje hotelskih ponuda na hrvatskom i inozemnim tržištima   Nakon proširenja i nadogradnje hotela , restoran će biti veći za 100 sjedećih mjesta i velika terasa sa 200 sjedećih mjesta. Moguć uvid i dokumentaciju u našoj poslovnici u Zadru prema dogovoru.   Dodatne informacije na broj: 0915539189. Bonus nekretnine d.o.o. Federica Grisogona 8, Zadar Petrinjska 22, Zagreb Maksimirska 36, Zagreb SALE-HOTEL-NIN This hotel has 600m2 of usable space and is located in a small touristical place with a lot of potential.    The hotel disposes of 10 apartments with the capacity of 30 beds.  There is a sea view from every apartment. Each apartment consists of: a living area with couch, kitchen, bedroom, bathroom and balcony.  There is a restaurant with 50 sitting places and a big terrace with 150 sitting places.  It has a big potential for being one of the best hotels in Zadar region!    Contact: 0915539189. Bonus nekretnine d.o.o. Federica Grisogona 8, Zadar Petrinjska 22, Zagreb Maksimirska 36, Zagreb    

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:3,114.75 €/m²

Broj soba:10

Godina izgradnje:2003

Cijena:1,900,000.00 €

Površina:610.00 m²

Stanje:Održavano

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Blizina plaže:DA

Miran predio:DA

Namješteno:DA

Pogled na more:DA

Uređena okućnica:DA

Velike staklene stijene:DA

Gradski vodovod:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.