,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaje se stan u novogradnji visoke kvalitete koja je u završnoj fazi te se rok završetka prognozira krajem 8. mjesec 2020. Zgrada se nalazi u kvartu Donje Svetice/ Volovčica nadomak Branimirove ulice koja Vas brzo može povezati javnim prijevozom ili automobilom sa centrom grada ali također i sa Heinzelovom koja vodi na izlaz iz grada. U roku 10 minuta laganog hoda doći ćete do Ekonomskog fakulteta, tramvajske stanice na trgu JF Kennedy ili još 5 minuta do parka Maksimir i Maksimirske ulice. Lokacijski ova zgrada se ne nalazi na prometnim ulicama u kvartu, ali je jako dobro povezana sa obližnjom tržnicom, dućanima (Spar, Bipa, Konzum, manji lokalni dućani), fitness studijima, veterinarskom stanicom, kafićima i slično što svakako utječe na jednostavnost obavljanja svakodnevnih obaveza bez potrebe korištenja osoban ili javni prijevoz. Stan u novoizgrađenoj zgradi sa liftom se nalazi na 4. katu ove peterokatnice te je jedan od dva stana koje jedini imaju 3 terase orijentirane na jug-sjever-istok. Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa otvorenom kuhinjom te dvije prostrane terase, 2 spavaće sobe sa izlazom na zajedničku terasu i kupaonice. Stolarija je PVC - aluminij koji odaje kvalitetu izrade cijelog stana. Dobro je napomenuti da kupac ne plaća agencijsku proviziju. Za više informacija kontaktirajte nas na naš besplatni telefon 0800 345 346 i saznajte više.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,200.10 €/m²

Broj soba:2

Godina izgradnje:2020

Cijena:168,000.00 €

Površina:76.36 m²

Stanje:U izgradnji

  

Orijentacija:Istok,Sjever,Jug

Grijanje:centralno etažno plinsko

Stolarija:PVC-ALU stolarija

Klima:DA

Lift:DA

Nenamješteno:DA

Posrednik:

ERSTE NEKRETNINE

Dodatne informacije: 072/372-966, 072/372-950

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.