,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
U stambeno-poslovnoj zgradi na zapadnom dijelu Zagreba, gradska četvrt Vrapče centar, u zoni višestambenih objekata uređenog stambenog naselja u Ilici, na 1.katu 8-katnice s liftom nalazi se izuzetno kvallitetan i luksuzno uređen stan. Stan je open space i kao takav ima odličan i funkcionalan raspored, a sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, galerije s pomoćnim ležajem te dvostrukog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom koji se od spavaćeg dijela može odvojiti pomočnom stijenom na kojoj je multimedija s velikim TV-om. Spavaći dio stana osim luksuznog pomičnog kreveta (s posebnom rasvjetom na stropu i ispod kreveta) sadrži i veliku kadu, saunu, tuš, wc i zasebnu garderobu. Posebnost stanu daje i pomična staklena stijena prema balkonu. Unutar stana su i dvije ostave, a na etaži -2 je pripadajuća garaža s dva parkirna mjesta. Stan je potpuno namješten i kao takav se i prodaje. Opremljen je iznadstandardno sa svom opremom i uređajima - senzorska rasvjeta na ulazu u stan, antenski sustav, ozvučenje, stropni klima uređaj, difuzna stropna rasvjeta po segmentima, pokretne stijene, kamin sa sustavom za distribuciju toplog zraka iz kamina, podno grijanje u kupaonicama, električni radijatori (postoji mogućnost uvođenja plina) i protuprovalna ulazna vrata. Orjentacija stana je zapadna i sjeverna, s velikim staklenim površinama koje su ostakljene s 3-slojnim izo staklom u PVC stolariji. Zgrada ima tri ulaza - pješački s Ilice, liftom direktno iz garaže i istočni ulaz stepenicama. U blizini je svih važnih sadržaja kao što su : škola, vrtić, dom zdravlja, trgovine, ljekarne, sportski tereni, crkve, McDonalds...) te je prometno odlično povezan sa svim dijelovima grada jer je u zoni javnog gradskog prijevoza. Pogodno za stanovanje ili poslovnu djelatnost.   

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,770.83 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:2011

Cijena:340,000.00 €

Površina:192.61 m²

Stanje:Novouređen

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prilaz - asfaltirani:DA

Blizina centra:DA

Blizina dućana:DA

Blizina škole:DA

Ekskluzivan interijer:DA

Opremljena kuhinja:DA

Pristup invalidima:DA

Velike staklene stijene:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

SAMOBOR NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/3325-390, 091/7555-298

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.