,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb, Trnje, Sigečica
Zakup - Poslovni uredi za novu generaciju poslovanja Dajemo u zakup urede (radna mjesta) u poslovnoj zgradi Matrix Office Park, u prestižnoj zagrebačkoj poslovnoj zoni, na križanju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste. Dostupna su radna mjesta po osobi, uredi različitih veličina, sadržaja i roka trajanja najma koji odgovara Vašem poslovanju.Moguće je unajmiti stol, zasebnu prostoriju ili ured na sat, dan, mjesec ili godinu. Također možete unajmiti svoje mjesto u coworking prostoru (otvorenom, ili privatnom, ovisno o afinitetima).   U cijenu najma su uključene sve režije, čišćenje i održavanje ureda, internet, telefonska linija i uređaj te dodatne pogodnosti koje Vam trebaju za poslovanje:-Poslovna adresa - kako biste registrirali svoju firmu, ili primali poštu-kopirni aparat i skener-recepcija i osoblje koje će svakog Vašeg poslovnog partnera  ili klijenta dočekati i uputiti na Vas-prostori za odmorNa svakom katu su potpuno opremljena čajna kuhinja, lounge i toaleti. Ukoliko imate potrebu za konferencijskom dvoranom,  po satu, danu ili za stalno, možete naknadno unajmiti jednu od konferencijskih dvorana ili soba za sastanke, ovisno o broju ljudi za koje Vam je potrebna. U cijenu uračunati tehnička podrška i oprema za prezentacije, kava, čaj i voda.  BITNO: Navedena cijena i kvadratura su formirane okvirno broju radnih mjesta u prostoriji. Cijena od 2000 kn/mj za jedno radno mjesto - obuhvaća sve gore navedeno (ili 1300 kn/mj za stol u sobi bez prozora). Cijene su varijabilne u odnosu na broj radnih mjesta, poziciju  ureda unutar zgrade te duljinu  najma. Postoji mogućnost zakupa parkirnih mjesta u podzemnoj garaži centra po cijeni od 600 kn/mj.   Za konkretnu ponudu prilagođenu Vašim  afinitetima, molimo kontaktirajte nas i poslati ćemo peronaliziranu ponudu te dogovoriti obilazak. Kompleks je dostupan automobilom, javnim prijevozom i biciklom iz svih smjerova i kvartova grada. Udaljen je petnaestak minuta od zračne luke i centra Zagreba i svega par minuta od autobusnog kolodvora i poslovne zone.   Bonus nekretnine do.o. Petrinjska 22, Zagreb Maksimirska 36, Zagreb Federica Grisogona 8, Zadar

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:33.75 €/m²

Broj soba:2

Godina izgradnje:2019

Cijena:2,700.00 €

Površina:80.00 m²

Stanje:Novouređen

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Ekskluzivan interijer:DA

Namješteno:DA

Opremljena kuhinja:DA

Osiguranje 24 h:DA

Velike staklene stijene:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.