,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Sukošan, Sukošan,
NOVOGRADNJA - SUKOŠAN - ZADAR  Prodajemo stanove u novogradnji, 2 km od Sukošana i marine Dalmacija. Nalaze se u mirnoj ulici, 100 metara od plaže.   NAVEDENI STAN - Stan S2 nalazi se u prizemlju zgrade i ima dvije spavaće sobu, kupaonicu i dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom. Unutarnji prostor ima 81,04 m2, a vanjski prostor sastoji se od terase (24,34 m2) i privatnog vrta / dvorišta veličine 120,74 m2 te parkirnog mjesta (iza zgrade) od 18,60 m2, ukune površine 102,92m2.   Zgrada ima 6 stanova različitih veličina raspoređenih na 3 kata. Svaki stan ima vlastiti vanjski prostor - terasu (balkon) ili vrt. Svi stanovi su s dnevnim boravcima orijentirani prema jugu-jugoistoku. S gornjih etaža (prvi i drugi kat) pruža se prekrasan pogled preko krovova okolnih kuća prema moru i otocima. Stanovi u prizemlju imaju prostran privatni vrt. Većina stanova (5 od 6) ima po dvije spavaaće sobe, dok se u ponudi nalazi i jedan manji s jednom spavaćom sobom (stan S1 u prizemlju). Unutar zgrade nalaze se i dvije privatne garaže, dok je parkiranje svim stanarima omogućeno iza zgrade na vanjskom parkingu. Na zapadnoj strani zgrade je sačuvano jedno staro stablo masline koje krasi okoliš.   Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22, Zagreb Maksimirska 36, Zagreb Federica Grisogona 8, Zadar

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,950.00 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:2020

Cijena:200,694.00 €

Površina:102.92 m²

Stanje:Useljivo

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Blizina plaže:DA

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.