,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Sveti Filip i Jakov, Sveti Filip i Jakov,
Ovo građevinsko zemljište katastarske oznake kat. čest. broj 1445 k.o. Sveti Filip i Jakov ima površinu od 479 m2 i pravilnog je, približno pravokutnog oblika, kraćom stranicom orijentiranog na javnu prometnu površinu katastarske oznake kat. čest. broj 1446 k.o. Sveti Filip i Jakov. Građevinska čestica nalazi se u zoni oznake M1 – Mješovita namjena pretežito stambena. Idilično i mirno okruženje, ali dobro prometno povezano s okolnim većim mjestima. Zemljište se nalazi svega 800 m od centra općine Sveti Filip i Jakov, dok je putem Jadranske magistrale udaljeno svega 26 km od grada Zadra, a 4,4 km od Biograda na moru. Zahvaljujući svom geografskom položaju, cijela rivijera i mjesto Sveti Fiip i Jakov odlično je povezano i lako dostupno zračnim, kopnenim i morskim prometom. Najbliža zrakoplovna luka nalazi se u Zemuniku, 24 km udaljenosti od zemljišta, dok se najbliža trajektna luka nalazi u Biogradu na Moru udaljena 5 km. Također, cestovnim putem preko Jadranske magistrale lako je dostupna i brza cesta A1 prema svim većim središtima.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:130.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:62,270.00 €

Površina:479.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

ERSTE NEKRETNINE

Dodatne informacije: 072/372-966, 072/372-950

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.