,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
poslovni prostor, Kapela, Kapela,
U ponudi imamo stambeno-poslovnu zgradu koja se smjestila u mjestu Kapela u blizini Bjelovara. Izgrađena je 1993. godine, a sastoji se od podruma, prizemlja i potkrovlja. Ukupna površina zgrade iznosi 411,79 m2 od čega je 122,38m2 površina skladišnog prostora, garaže i kotlovnice u podrumu te 289,41 m2 stambeno-poslovnog prostora raspoređeno na prizemlje i potkrovlje. Nekretnina je tokom godina nekoliko puta doživjela adaptaciju i nadogradnju tako da je 1996. godine nadograđen dio za prihvat mesa i hladnjača, a 1997. godine rekonstruiran i kompletno uređen tavan u stambeno-uredski dio. Od 2008.-2012. godine postavljena je nova stolarija, nove letve i ljepenka, glineni biber crijep, zatvoren je dio vanjskog ulaza pvc stolarijom te uređen sanitarni čvor u prizemlju i prostor za radnike. U dvorišnom dijelu parcele dograđena je gospodarska zgrada. Objekt je potrebno urediti. Predmet prodaje su i dvije parcele poljoprivrednog zemljišta smještenih iza objekta ukupne površine 9.276 m2. * Istaknuta cijena je informativnog karaktera te ne predstavlja obvezu na sklapanje ugovora po istaknutoj cijeni. Ovaj oglas se ne smatra ponudom za sklapanje kupoprodajnog ugovora već svaka zainteresirana osoba treba poslati ponudu za kupnju nekretnine.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:136.23 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:1993

Cijena:56,100.00 €

Površina:411.79 m²

Stanje:Potrebno uređenje

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:PVC i drvo

Posrednik:

ERSTE NEKRETNINE

Dodatne informacije: 072/372-950

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.