,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Primošten, Primošten,
Na atraktivnoj lokaciji u Primoštenu u ponudi je sedam apartmana u urbanoj modernoj novogradnji u centru. Apartman S7 nalazi se na trećem katu objekta PENTHOUSE, ukupne obračunske površine 94.85m2 (1 parking mjesto) prodajna cijena 252.000,00 €. Prekrasan pogled na more i poluotok. Projekt stambene građevine se nalazi u Primoštenu, u ulici Plat. Parcela je približno pravokutnog oblika, teren je kosi, padina prema jugoistoku. Udaljenost od mora 160m, plaže 500m i starog grada 700m.   OPREMA STANA STOLARIJA -ulazna vrata u stan u protuprovalnoj i protupožarnoj izvedbi KOLNOA / MUL-T-LOCK (otpornost na požar 30 minuta, klasa protuprovalnosti 3, sa dodatno pojačanom zvučnom izolacijom) -unutarnja moderna sobna vrata visoke kvalitete  PODOVI -visoko kvalitetan laminat debljine 12mm u spavaćoj sobi -keramičke pločice I klase talijanskih proizvođača u sanitarnom čvoru, kuhinji, dnevnoj sobi, hodniku i lođi ZIDOVI -keramičke pločice I klase talijanskih proizvođača u sanitarnom čvoru do stropa -bojani zidovi bijelom poludisperznom bojom u ostalim prostorima KUPAONICA -oprema kupaonica/sanitarije od renomiranih proizvođača visoke kvalitete -ugradbeni vodokotlići -podno grijanje ELEKTROINSTALACIJE -alarmni sustav RISCO -elektrooprema je visoke kvalitete poznatih proizvođača -u svim sobama predviđene su telefonske i TV utičnice -elektrooprema kuhinje: izvod za stropno svjetlo, izvod za štednjak, utičnica za hladnjak, utičnica za perilicu suđa, utičnica u pojasu iznad radne plohe te izvod za kuhinjsku napu -elektrooprema kupaonice: izvod za stropno svjetlo, priključnica za perilicu rublja, izvod struje za nadsvjetlo iznad umivaonika, utičnica sa zaštitom od vode -termostat, telefonske i TV utičnice -izvod struje i rasvjetno tijelo na lođama -instalacija zajedničkog antenskog satelitskog sustava -mogućnost priključenja kablovske televizije -UTP kabel i prostor za optički kabel internet priključka  HLAĐENJE I GRIJANJE -dnevni boravci opremljeni su DAIKIN / inverter klima uređajima/ wi-fi mod -digitalni termostat -u dnevnoj i spavaćoj sobama „nordijski“ radijatori ENERGETSKI CERTIFIKAT Zgrada je projektirana da zadovolji energetski razred A. Objekt je u fazi izgradnje te je planiran dovršetak i useljenje početkom 2020. godine

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,656.83 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:2020

Cijena:252,000.00 €

Površina:94.85 m²

Stanje:U izgradnji

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Blizina centra:DA

Blizina plaže:DA

Centar:DA

Klima uređaj:DA

Pogled na more:DA

Protuprovalna vrata:DA

Velika terasa:DA

Posrednik:

PBZ NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/6363-636, 01/6363-637

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.