,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Opatija - Okolica, Dobreć,
Prodaje se nova lijepa moderna vila sa bazenom u bližoj okolici Opatije, Dobreću. Lokacija vile je u naselju sa kompletnom infrastrukturom i javnim prijevozom. Iako se parcela nalazi između dvije kuće, konfiguracija zemljišta dozvoljava veliku dozu privatnosti budućem vlasniku. Mikrolokacija puna velikih stabala maruna, pitomog jestivog kestena smještih na lijepom i mirnom mjestu. Kuća se prodaje off plan što znači da kupac može ući u posao, kaparirati nekretninu te je isplatiti kada se steknu svi preduvjeti za kupoprodaju odnosno kada objekt bude potpuno završen i spreman za usljenje. To također znači da budući vlasnik može imati potpuni uvid u sve faze gradnje objekta te može utjecati na izmjene u samom projektu, rasporedu prostorija, izboru stolarije, opreme, keramike, podova, vrste grijanja i hlađenja itd... Odlična prilika za investiciju u luksuzni objekt za odmor koji preko sezone može vlasniku donijeti iznimno dobru zaradu što znači ca. 10% od uložene investicije. Tlocrtni plan kuće sadrži dvije etaže, prizemlje i kat, svaki neto površine oko 80m2. Površina kuće je maksimalno kvalitetno iskorištena a raspored prostorija je odličan za obitelji sa djecom. U prizemlju se nalazi kuhinja sa blagovaonicom, veliki dnevni boravak, spavaća sobe sa kupaonicom, jedna zasebna kupaonicate spremište i izlaz na veliku terasu sa pergolom, uz bazen. Na katu vile nalaze se 2 spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i garderobom. Najveća spavaća soba ima i izlaz na lijepu terasu sa pogledom na bazen i šumu maruna. Vila je idealna za iznajmljivanje kao i za život tokom cijele godine. Udaljenosti: Lovran i najbliža plaža 3 km Opatija 7 km Mošćenička draga 6 km Rijeka 15 km Zračna luka Rijeka je udaljena 35km, Park prirode Učka 2 km Brijuni nacionalni park 95 km Za sve dodatne informacije o ovome projektu i mogućnostima investiranja obratite nam se telefonom ili e-mailom i prezentirati ćemo Vam što je potrebno za potpunu informaciju. Magic Adria

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,225.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:

Cijena:445,000.00 €

Površina:200.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

ALEA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 052/ 855-555

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.