Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
kuća, Drniš, Trbounje,
.::: Veličanstven posjed s rustikalnom vilom iz snova :::. Prekrasno imanje na zemljištu površine 15.000m2 nalazi se u izoliranom, ruralnom okruženju, štuje Dalmatinsku tradiciju i istodobno zadovoljava potrebe modernog života. Na posjedu se nalazi autohtona kamena vila sa 450m2 korisnog prostora, koja je vjerno obnovljena pod budnim okom stručnjaka za zaštitu spomeničke baštine uz očuvanje izvorne kamene arhitekture. Unutrašnjost kuće obnovljena je u duhu tradicije, ali je sadržaj primjeren željama i potrebama modernog života. Suteren kuće sastoji se od bara i dnevnog prostora s biljarskim stolom, roštilja, kupaonice i prostorije za saunu.            U prizemlju kuće nalazimo komforni dnevni boravak s kaminom, kuhinju, WC, jednu sobu s kupaonicom i terasom 20m2 te sobu s kupaonicom i terasom od 35m2. Na katu su smještene dvije komforne sobe s kupaonicama i balkonima. Nadalje, na posjedu nalazimo manju kamenu kuću od 30m2 koja je u funkciji pušnice s kominom i koja podsjeća na život u davnim vremenima. Na raspolaganju su i bazen 50m2, ograđen teniski teren, jacuzzi… Vilu krasi oplemenjeni vrt s autohtonim biljem i vinograd koji  pozivaju na opuštajuće šetnje imanjem i uživanje u prirodi. Geolokacija nekretnine osigurava dostupnost vodećih turističkih bisera prirodne i kulturne baštine. Vila se nalazi na samom ulazu u NP-Krka, a u krugu ne većem od tridesetak kilometara nalaze se: Šibenik, Skradin, Vodice, otok Visovac, Roški slap, Manojlovački slapovi. Iznad vile uzdiže se planina Promina (3km). Grad Drniš je na 3km udaljenosti. Do mora (Šibenik) ima 25km. Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,211.11 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:1890

Cijena:995,000.00 €

Površina:450.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Ekskluzivan interijer:DA

Miran predio:DA

Namješteno:DA

Pogled na planine:DA

Uređena okućnica:DA

Gradski vodovod:DA

Struja:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

INTERSERVIS - BULAT

Dodatne informacije: 022/217-570, 099/213-2109, 091/1506-647

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.