,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Krapinske toplice, Krapinske Toplice,
Osnovne karakteristike projekta: površina parcele .............................................................1568 m2 površina pod građevinom nadzemno....................................................................608,94 podzemno....................................................................810,06 Površina hortikulturno uređenog terena.......................621,21 Katnost ..................................................Su1+Su2+Su3+P+2 Bruto izgrađena površina ukupno----------------------3219,84 m2 Suteren -3...............................................................810,18 m2 Suteren -2...............................................................511,71 m2 Suteren -1...............................................................563,75 m2 Prizemlje ................................................................587,25 m2 Prvi kat....................................................................445,81 m2 Drugi kat..................................................................301,14 m2 Etaža Suteren -3 se sastoji od garaže, vertikalnih komunikacija – liftova, prostora za servisne usluge i ljekarne. Garaža sadrži 19 parkirnih mjesta i povezana je sa gornjim etažama liftom i stepeništem. Suteren -2 sadrži ulazni hol sa recepcijom, zajedničke prostore – dnevni boravak blagovaonu i kuhinju. Na ostalim etažama je 31 smještajna jedinica, zatim prostor za administraciju i medicinsku skrb korisnika. Prodaje se zemljište, pravomoćna građevinska dozvola, plaćeni komunalni i vodni doprinos, te glavni projekt.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata: €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:

Površina:1,568.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

PBZ NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/6363-636, 01/6363-637

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.