Oglas više nije aktivan

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Dugo Selo, Dugo Selo - Istok,
<p>Atraktivan četverosobni&nbsp; stan&nbsp;na 2. katu&nbsp;novije stambene zgrade.&nbsp;</p> <p>Sastoji se od ulaznog hodnika, dvije kupaonice, tri spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka te dvije loggie. Stanu pripadaju dva nenatkrivena parkirna mjesta ispred zgrade i spremi&scaron;te u podrumu zgrade.Ukupna povr&scaron;ina stana sa parkirnim mjestom i spremi&scaron;tem iznosi 85,19 m&sup2;.</p> <p>Stan je maksimalno iskori&scaron;ten i&nbsp;pun svjetla.</p> <p>Vanjska stolarija je PVC, moderna i kvalitetna keramika i sanitarije, hidromasažna kada, klima uređaj i&nbsp;hrastovi parketi. Stan ima videoportafon te protupožarna i protuprovalna vrata, a&nbsp;zgrada je pod video nadzorom.&nbsp;</p> <p>STAN SE PRODAJE POTPUNO NAMJE&Scaron;TEN.</p> <p>Grijanje je plinsko etažno, odvojena su brojila za stuju i vodu.&nbsp;Režije su jako niske.</p> <p>Zgrada ima ukupno tri kata i podrum. U podrumu su garažna mjesta i spremi&scaron;ta, a stanovi su u prizemlju, prvom, drugom i trećem katu. Zgrada ima lift, a zajednički dvori&scaron;ni prostor zgrade ima dječje igrali&scaron;te, ro&scaron;tilj i sjenicu.<br /><br /> Zgrada ima urednu dokumentaciju i&nbsp;etažirana&nbsp;je.</p> <p>VLASNIČKI LIST JE UREDAN I MOGUĆA JE KUPOVINA PUTEM KREDITA BANKE.</p> <p>Lokacija:&nbsp;Dugo Selo, blizina centra. Udaljenost od vrtića 400m, od osnovne &scaron;kole 200m, Doma zdravlja 400m, od Bille i Super Konzuma 300m i autobusne stanice 200m.</p> <p>Agencijska provizija: 2 % + PDV</p> <p>Agent: Snježana Čabraja 099/3601 634</p> <p>snjezana.cabraja@domekspert.hr</p> <p>Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovla&scaron;teni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rje&scaron;avanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasni&scaron;tva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće&nbsp;kada kupuje nekretninu.</p> <p>Pri svakom razgledavanju nekretnine&nbsp;<span> agent ispisuje</span> &bdquo;NALOG ZA POKAZIVANJE&ldquo; u kojem su navedeni:<br />- osnovni podaci o nekretnini<br />- osnovni podaci o potencijalnom kupcu<br />- osnovni podaci o agenciji<br />- iznos agencijske provizije</p>

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,502.52 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:2009

Cijena:128,000.00 €

Površina:85.19 m²

Stanje:Uređeno i održavano,Useljivo

  

Orjentacija:Zapad,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Lift:DA

Namješteno:DA

Opremljena kuhinja:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Video portafon:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.