,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaja - Kuća 450 m2 - Pantovčak   Prodajemo samostojeću kuću na odličnoj lokaciji na Pantovčaku, ulica Pantovčak, blizina autobusne stanice, osnovne škole, trgovine i bolnice Goljak. Kuća se nalazi na parceli površine 738 m2, od čega 588 m2 odlazi na okućnicu.   Stambena površina kuće iznosi 450 m2 te se prostire na tri etaže: prizemlje, prvi kat i potkrovlje. Svaka etaža ima površinu 150 m2 i predstavljaju tri stana koji mogu funkcionirati kao zasebne cjeline. Kuća je izgrađena 1980-ih godina, a 2014. godine je nadograđivano i kompletno uređeno potkrovlje. Ostatku kuće je potrebna mala adaptacija, prilagodba današnjim standardima.   Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, 4 spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Stolarija je PVC. Prvi kat se sastoji od predsoblja, kuhinje s blagovaonicom, loggie, 3 spavaće sobe, kupaonice i dodatnog wc-a u hodniku. Stolarija je djelomično promijenjena u PVC. Potkrovlje je kompletno uređeno te se sastoji od velikog open space-a s dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom s francuskim balkonom, 3 spavaće sobe, kupaonice, hodnika i wc-a. Stolarija je PVC. Kući pripada garažno mjesto te u dvorištu kuće ima mjesta za tri automobila. Dvorište je veliko, do njega postoji mogućnost dolaska s druge strane, iz slijepe ulice što omogućava dodatnu privatnost ukoliko se želi sagraditi bazen i podići ograda oko dvorišta.   Grijanje je centralno etažno plinsko. Postoje 2 brojila za struju, vodu i plin na cijelu kuću. Kuća ima sve potrebne priključke. Prizemlje i potkrovlje imaju ugrađen klima uređaj.   Orijentacija kuće je na sve 4 strane svijeta: S (dnevni boravak i kuhinja, 2 spavaće sobe), J (dnevni boravak i kuhinja), I (dnevni boravak i kuhinja) i Z (spavaća soba i kupaonica). Vlasništvo čisto.   Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22, Zagreb Maksimirska 36, Zagreb Federica Grisogona 8, Zadar

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,888.88 €/m²

Broj soba:13

Godina izgradnje:1980

Cijena:850,000.00 €

Površina:450.00 m²

Stanje:Održavano

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Aktivna telefonska linija:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.