,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Tivat, Radovići,
www.biliskov.com   ID: 9175 CRNA GORA - 690 ha zemljišta - zaljev kao iz mašte, sa dugim, uređenim šetnicama, sunčalištem i prekrasnim plažama sa čistim morem. Zaljev opuštenosti i mira, odvojen od svakodnevnog stresa. Građeno sukladno najvišim standardima arhitekture od lokalnih materijala; kamena, glinenih pločica, prirodnog drva. Za populaciju iz cijelog svijeta (više od 30 zemalja) koji traže multikulturalno utočište.  OSNOVNE „KARAKTERISTIKE“: 1500 nekretnina uključujući apartmane, ville i gradske kuće. 7 hotela wellness i spa centar 2 marine sa pristaništem i privezištem Golf teren ( 18 rupa ) 4,9 km duga šetnica (riva) Konferencijski centar Sportska igrališta Restorani i prodavaonice Škola Medicinske ustanove Policija i vatrogasci. Širok raspon smještajnih jedinica, od apartmana na rivi, šarmantnih kuća na uzvisini do ekskluzivnih privatnih villa. Nekretnine u zaljevu besprijekorno su dizajnirane i izvedene kako izvana tako i iznutra nudeći komfor svjetske klase. Njihova pozicija omogućava da sve stambene jedinice imaju nevjerojatan pogled na zaljev i more. Glavni projekt obuhvaća 7 hotela od kojih svaki nudi jedinstveni doživljaj mediteranskog života. Od ekskluzivnih hotela 5* na obali, preko hotela organiziranih kao utočište na brežuljcima pa do elegancije boutique hotela. Sve su to smještajne mogućnosti za različite preferencije tražitelja užitaka na raznim lokacijama u zaljevu. Prvi od sedam hotela je onaj smješten na glavnoj lokaciji, u uvali na rivi, s izravnim pristupom pješčanoj plaži. Dodatne sadržaje sačinjavaju 2 restorana, bar, vanjski bazen, spa, konferencijska soba i poslovni centar. Dvije prvoklasne Marine sa svim uslugama koje moreplovcima trebaju; popravci i održavanje, gorivo, el. energija, profesionalno osoblje za održavanje.  Golf teren sa 18 rupa biti će prvi teren za natjecanje u golfu, izgrađen na jednoj od najljepših golf lokacija na svijetu. Teren je dizajniran od strane Gary Player-a, profesionalnog golfera koji je postao nagrađivani dizajner golf terena. Za sve one koji žele usavršiti svoje vještine, ovaj golf teren sa panoramskim pogledom na Jadransko more i uvalu Boka, nudi cijeli niz praktičnih sadržaja koji omogućavaju golferima da usavrše sve aspekte njihove igre. Gradsko središte biti će domaćin nizu trgovina, butika, restorana, barova, zabavnih i javnih sadržaja. Prva faza razvoja, izgradnja je škole za 180 učenika, prostora zajednice, supermarketa, zdravstvenog centra i lokalne službe ; hitna služba, policija i vatrogasna služba. Kasniji razvojni stadiji predviđaju bolnicu, zdravstvenu ustanovu i visokoškolsku ustanovu. U jugoistočnom „kutku“, povezanom sa glavnom cestom u gradu, biti će infrastrukturna zona. Ona će sadržavati sportski klub, benzinsku postaju, glavni rezervoar za vodu i komercijalno skladište.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata: €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:2018

Cijena:

Površina:153.00 m²

Stanje:Novouređen,Luksuzno uređeno

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Asfaltirani prilaz:DA

Bazen:DA

Blizina centra:DA

Blizina dućana:DA

Blizina plaže:DA

Centar:DA

Pogled na more:DA

Pogled na more otvoren:DA

Pogled na more panoramski:DA

Posrednik:

BILIŠKOV NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/301-1383, 021/260-792, 021/332-755

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.