,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb, Trnje, Sigečica
Ured broj 1 (19,40m2), Polog -  4076,66 kune, Mjesečni najam - 4076,66 + PDV (5095,83 kune), Trošak otvaranja - 1565,25 + PDV (1956,56 kune) Najam ureda je moguć kratkoročno, minimalno na jedan mjesec i dugoročno. Kod ulaska u ured plaća se najam za dane do kraja mjeseca, jednokratna naknada, polog  u iznosu jedne mjesečne najamnine i najam za naredni mjesec.  Otkazni rok nije ugovoren tako da se kod odlaska obračunava broj dana koliko je ured korišten, a za ostale neiskorištene dane do kraja mjeseca vraća se novac kao i polog ako ured nije pohaban više nego što je uobičajeno. U slučaju većih oštećenja iz pologa se podmiruje saniranje štete. Ured je opremljen  radnim stolovima, stolicama, ladičarima, kabinetima za spise, telefonima, dvostrukom foteljom za goste i multifunkcijskim uređajem s funkcijama printanja, kopiranja, skeniranja i fax. Kod ulaska u ured klijent dobije novi toner za multifunkcijski uređaj, a kod prestanka najma je potrebno kupiti novi. U cijenu najma su uključeni troškovi grijanja, hlađenja, vode, struje, čistoće, zajednički troškovi zgrade, održavanje zajedničkih prostora, osiguranja, dviju recepcija, securitya,  korištenje čajne kuhinje, neograničeno korištenje interneta žično i bežično čija je brzina 90 Mb/s preko optičke veze. U cijenu najma je uključeno i 20 sati gratis korištenja soba za sastanke po iznajmljenom uredu.  U cijenu najma nije uključena pretplata za fax i telefonski broj koja iznosi ukupno za dva broja 80,00 kuna + PDV i dnevno čišćenje ureda koje iznosi 10,40 kuna po m2 mjesečno + PDV. Trošak telefonskih impulsa prefakturira se klijentu po cjeniku Iskon d.d. koji je pružatelj telefonske usluge.  Na ulazu u zgradu je prva recepcija na kojoj je osiguranje 0 – 24 sata, a na ulazu u prostor je i druga recepcija. Svaki dan pošta se dostavlja u ured, a ako klijent nije u uredu (putovanje, godišnji i slično) šalje mu se na mail obavijest koja je pošta došla.  Parking je moguć u zgradi u Green goldu, cijena je 650,00 + PDV.  

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:27.32 €/m²

Broj soba:1

Godina izgradnje:

Cijena:530.00 €

Površina:19.40 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Alarm:DA

Klima uređaj:DA

Lift:DA

Namješteno:DA

Osiguranje 24 h:DA

Protuprovalna vrata:DA

Aktivna telefonska linija:DA

Gradski vodovod:DA

IT mreža:DA

Plin:DA

Portafon:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

ZAGREB WEST

Dodatne informacije: 098 233 249, 1 48 11 848

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.