,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb, Podsljeme, Šestine
Dvoetažni stan stambene površine 238.55m2, iznad vrha Pantovčaka sa pogledom na park predsjedničkih dvora, vilu Weiss, i grad. Izuzetna mikrolokacija, glavna cesta, 50 metara udaljeno od autobusne stanice, dvije bus linije, 10 min do Britanskog trga. Stan je smješten na prvom i drugom katu u zgradi sa samo dva stana, idealna kombinacija stana i kuće. Svaka etaža može biti zaseban stan. Dva balkona, sa neometanim pogledom na grad. Velika krovna terasa, mali kućni vrt površine 28m2, puno zelenila, izuzetno mirno okruženje, nova termo fasada, PVC stolarija, novo krovište. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta s ogradom na motornim pogonom, od 13 m2 i 29 m2. Oprema stana: namještaj rađen po mjeri, komplet opremljene kuhinje i kupaonice, sobe sa ugrađenim ormarima i radnim stolovima, obnovljeni parketi i obojeni zidovi na prvom katu te komplet stubište, odlično održavano.   Priključci: plin, struja, voda, kanalizacija, odvoz otpada, kućni telefon, wifi internet, maxtv, antena i satelit u 6 soba, portafon na 3 mjesta, sva brojila odvojena, centralno grijanje sa posebnim spremnikom tople vode Vaillant, termoventili,  cijevi ugrađene u zidove i podove, tri klima uređaja hlađenje/grijanje, vanjske ulazne stepenice s ugrađenim grijačima protiv smrzavanja. Stan je podijeljen na dvije etaže, prva etaža na prvom katu zgrade: - iz prizemlja zgrade stubištem penjemo se u predsoblje prvog kata - u smjeru juga nalaze se prostrana kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak sa otvorenim kaminom i bibliotekom, ukupne površine 60 m2 sa velikim staklenim stijenama i izlazom na balkon površine 14 m2 - u smjeru zapada nalazi se utility soba, 2 spavaće sobe (12 m2; 11 m2) radna soba (9 m2) i kupaona (4 m2) , te glavna spavaća soba (14 m2) sa zasebnom kupaonom (6 m2). Neto površina prve etaže: 154 m2, visina stropova 280 cm.  Druga etaža neto površine 84 m2, na koju dolazimo stubištem, u smjeru juga nalazi se krovna terasa na najvišoj koti Šestinskog vijenca što omogućuje maksimalnu privatnost prema susjednim kućama, minimalnom investicijom moguće je realizirati terasu za dnevna i noćna druženja, te roštilj. Prostrani dnevni boravak i blagovaonica (35 m2) sa velikim prozorima okrenuti prema jugu i pogledom na grad, spavaća soba (16 m2) sa kupaonom (9 m2), kuhinja (7 m2) i predsoblje (12 m2), sve opremljeno ugradbenim ormarima. Spavaća soba, kupaona i kuhinja su na sjevernoj strani, sa ugrađenim Velux krovnim prozorima, kosine odlično iskorištene, visina stropova uglavnom 270 cm. Moguća zamjena za kvalitetan stan u Zagrebu ili Istri, realne vrijednosti, uz isplatu razlike u gotovini.   

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,726.92 €/m²

Broj soba:7

Godina izgradnje:

Cijena:449,000.00 €

Površina:260.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orijentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Ekskluzivan interijer:DA

Hidromasažna kada:DA

Kamin:DA

Klima uređaj:DA

Miran predio:DA

Namješteno:DA

Opremljena kuhinja:DA

Ugradbeni ormar:DA

Uređena okućnica:DA

Velika terasa:DA

Velike staklene stijene:DA

Plin:DA

Portafon:DA

Posrednik:

ZAGREB WEST

Dodatne informacije: 098 233 249, 1 48 11 848

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.